Camper

Rijbewijs C1

Veel mensen ervaren het gevoel van ultieme vrijheid wanneer ze reizen met een camper. Met een camper kun je gaan en staan wanneer je maar wilt. Jouw overnachtingsplek heb je altijd bij de hand. Zo kun je op jouw gemak de mooiste plekjes in Europa ontdekken, maar ook Nederland heeft natuurlijk meer dan genoeg te bieden!

Het camperrijbewijs, oftewel het C1 rijbewijs, kun je snel en gemakkelijk bij Smits Opleidingen behalen. Dit rijbewijs is geschikt voor het besturen van een camper of  kleine vrachtwagen met een totaalgewicht van 3.500 kg tot een toegestane maximum massa van 7.500 kg. Je kunt het camperrijbewijs al halen in 1, 2 of 3 dagen!

Om het gevoel van vrijheid nog maar eens te onderstrepen, kun je op 16 verschillende locaties in Nederland opstappen om onze praktijklessen te volgen. Dus keuze genoeg.

Meer informatie over de praktijk voor het camperrijbewijs

De voordelen van Smits:

 • Keuze uit zelfstudie met e-learningpakket en/of klassikaal theorieles
 • Uniek zelfstudiepakket met 2 examentrainingsdagen!
 • Theorieles in Oss, Tiel, Nijmegen of Arnhem
 • Slagingspercentage van meer dan 90%
 • Praktijkopleiding en examen in één dag!
 • Mogelijkheid tot betalen in termijnen

  Boek direct een 1-daagse C1 opleiding voor Talenten!

  Of neem contact op voor meer informatie.

  BOVAG-garantie

  Smits Opleidingen is al jaren een BOVAG- rijschool. Dit heeft vele voordelen voor onze leerlingen. Elke BOVAG-rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen. Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG vallen onder het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Het BOVAG-garantiefonds zorgt ervoor dat je vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen. Wat er ook gebeurt. Hier zit een eenmalige bijdrage van € 7,95 aan vast.


  100 % verzekerd

  Voor lesauto’s moeten speciale verzekeringen worden afgesloten. Uiteraard hebben wij onze auto’s volledig verzekerd. Bovendien laten wij de verzekeringen jaarlijks toetsen door een externe partij. Bij ons bent u dus van deur tot deur 100% verzekerd. Om dat aan te kunnen tonen, ligt in elke auto het verzekeringscertificaat.

  8,8

  Relaxe les en heel duidelijk uitgelegd, kon niet anders dan slagen.

  Monique, Dordrecht