klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

SUEZ biedt medewerkers de mogelijkheid hun C-rijbewijs te halen en zo..

Mark Muschter, Teamleider L&D Operations bij Suez Recycling and Recovering Netherlands

U01-4 ADR certificaat Basis Initieel

Voor je werk vervoer je diverse ladingen. Het is daarbij belangrijk om de lading veilig van A naar B te brengen. Na de theoriecursus ADR ben je hiertoe in staat. Daarbij leer je de meest recente regelgeving, ben je bedacht op eventuele gevaren van het verkeer, op arbeidsongevallen, kun je fysieke risico’s voorkomen en noodsituaties beoordelen.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (ADR Basis cursus voor € 450,- per cursus, ADR Basis verlenging cursus € 375,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

ADR basis, tank en/of verlenging

U01-4 ADR certificaat Basis Initieel

Cursus

U01-4 ADR basis
U100-2 ADR basis verlenging

Duur / Waarde

2 dagen / 14 punten
2 dagen / 14 punten

Locatie

Oss, Arnhem of in-company

Kosten

€ 450,-*
€ 375,-*

*De prijzen zijn incl. cursus-, boeken- en examengeld, excl. de aan- en afmeldkosten voor het CCV voor code 95 van € 24,50 p.p. per dag. De Basis cursus duurt 16 uur (2 dagen) en de totale studiebelasting bedraagt 8 tot 10 uur extra thuisstudie.

ADR Basis

Het vervoer van gevaarlijke stoffen is niet zonder risico’s en stelt strenge eisen aan een chauffeur. Je dient in het bezit te zijn van een officieel ADR certificaat. Er zijn verschillende opleidingsvarianten van de cursus ADR, waarvoor je dit certificaat kunt behalen.

Om het ADR certificaat te ontvangen dien je na het volgen van de cursus een examen af te leggen. Je kunt dit alleen doen als je een CCV-erkende ADR cursus hebt gevolgd. Bij Smits is dit uiteraard het geval.

Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

De cursus U01-4 ADR kan onderdeel zijn van een compleet nascholingspakket. Dan heeft u de cursus al vanaf € 100,- excl. BTW! Maak het pakket compleet en kies vier cursussen uit onze selectie theoriecursussen en een praktijkcursus. Een alles-in-één pakket kost je nu € 825,- excl. BTW*.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p per dag.

Boek het alles-in-één pakket voor de nascholing

ADR certificaat

ADR cursus Basis
De basis ADR cursus geeft je kennis over de verschillende gevarenklassen; hoe deze stoffen reageren; hoe je dient te handelen bij ongevallen, lekkages, aanrijdingen; wetgeving; algemene veiligheidsvoorschriften en wijze van alarmering en het kiezen van vluchtroutes. De cursus bevat ook een praktijkmodule die bestaat uit eerste hulp, brandbestrijding en maatregelen bij ongeval of incident.

ADR cursus verlenging
Deze cursus is verkort voor chauffeurs die reeds in het bezit zijn van de ADR Basis en dit willen verlengen.

Boek hier de ADR cursus

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.