Sociale Veiligheid en omgaan met stress (U15-1)

 • 7 uur
 • 7 punt(en)
 • vanaf 180,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
 • Boek deze cursus in het alles-in-één pakket
 • Cursussen zijn ook los te boeken
 • Kan meetellen voor code 95
 • CCV gecertificeerde opleider
 • SOOB subsidie voor transportbedrijven

Cursus informatie

Sociale Veiligheid en omgaan met stress
Wist je dat jouw gedrag kan bijdragen aan het imago van je werkgever? Met de cursus Sociale Veiligheid en omgaan met stress ben je je bewust van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid en leer je noodsituaties beoordelen. In deze cursus behandelen we onder andere verbale en non-verbale communicatie, soorten agressie, stress en feedbacktechnieken.

De doelstelling van deze cursus is: fysieke risico’s kunnen voorkomen, bewust worden van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid, noodsituaties kunnen beoordelen en door middel van je gedrag bijdragen aan het imago van de onderneming.

 • Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€180,00 voor een losse cursus)
 • Of kies voor een alles-in-één pakket voor slechts €895,00
 • Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld

Lesprogramma
Het programma van de cursus bestaat uit twee onderdelen, namelijk theorie en praktijk.

Het theoriegedeelte bestaat uit: verbale en non-verbale communicatie, feedback technieken, conflict- en stresshantering, soorten agressie, kenmerken agressief gedrag, bestrijding van agressie en vaardigheden om met agressie om te gaan.

Het praktijkonderdeel bestaat uit: conflict- en stresshantering, feedback geven ontvangen en omgaan met stress en agressie.

SOOB subsidie
Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65% van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.

Cursus
Duur/Waarde
Kosten
SOOB subsidie
Sociale veiligheid en omgaan met stress (U15-1)
1 dg / 7 pt
€180,00*
€75,00

*De prijzen zijn excl. de aan- en afmeldkosten voor het CCV voor code 95 per persoon per dag en excl. BTW.

Alles-in-één pakket voor nascholing

Wil je direct de gehele nascholing voor code 95 in één keer regelen? Wij bieden de ideale oplossing: het alles-in-één pakket! Hiermee kun je eenvoudig tegen een scherpe prijs de nascholing van 35 uur behalen.

De cursus Sociale veiligheid en omgaan met stress komt in aanmerking voor het pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus. Je hebt nu al een pakket voor slechts €895,00 in plaats van €1.110,00 excl. btw*!

*Registratiekosten voor het CCV per persoon per dag, excl. boeken- en examengeld ADR en excl. examengeld VCA.

1. Kies jouw cursustype

2. Met of zonder certificaat, zakelijk of particulier

3. Kies eventueel een cursuslocatie en datum van jouw voorkeur

Over heel Nederland

Sociale Veiligheid en omgaan met stress cursussen volg je in heel Nederland!