Het Nieuwe Rijden (W01-1 HNR)

 • 7 uur
 • 7 punt(en)
 • vanaf 349,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
 • Boek HNR in het alles-in-één pakket
 • Cursussen zijn ook los te boeken
 • Kan meetellen voor code 95
 • CCV gecertificeerde opleider
 • SOOB subsidie voor transportbedrijven

Cursus informatie

Het Nieuwe Rijden (HNR)
Het is voor jou belangrijk om je vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren. Daarbij wil je je bewust worden van jouw rijgedrag en brandstofgebruik. Na het volgen van de praktijkcursus Het Nieuwe Rijden ben je in staat om de principes van zuinig rijden in de praktijk toe te passen.

 • Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 349,00 voor een losse cursus)
 • Of kies voor een alles-in-één pakket voor slechts € 825,00
 • Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld

Lesprogramma
Het lesprogramma bestaat uit een gedeelte praktijk en een gedeelte theorie. In het theoriegedeelte wordt ingegaan op de toepassing van Het Nieuwe Rijden-principe, en tijdens het praktijkgedeelte komen de volgende onderwerpen aan bod: nulmetingsrit en daadwerkelijke toepassing van Het Nieuwe Rijden-principe wat tijdens het theoriegedeelte behandeld is.

 

SOOB subsidie
Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65% van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.

Cursus
Duur/Waarde
Kosten
SOOB subsidie
Het Nieuwe Rijden (W01-1)
1 dg / 7 pt
€ 349,00*
€ 75,00

*De prijzen zijn excl. de aan- en afmeldkosten voor het CCV voor code 95 van € 25,55 p.p. per dag en excl. BTW.

Alles-in-één pakket voor nascholing

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: het all-in-één pakket! Met dit pakket heb je de hele nascholing van 35 uur eenvoudig tegen een scherpe prijs geregeld. Je hebt nu al een pakket voor slechts €825,00 in plaats van €1.137,00 excl. btw*!

De cursus Het Nieuwe Rijden komt in aanmerking voor het alles-in-één pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus.

*Excl. aan- en afmeldkosten voor het CCV van €25,55 p.p per dag.

1. Kies jouw cursustype

2. Met of zonder certificaat, zakelijk of particulier

3. Kies eventueel een cursuslocatie en datum van jouw voorkeur

Over heel Nederland

Het Nieuwe Rijden cursussen volg je in heel Nederland!