Het Nieuwe Rijden (W01-1 HNR)

 • 7 uur
 • 7 punt(en)
 • vanaf 390,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
 • Boek HNR in het alles-in-één pakket
 • Cursussen zijn ook los te boeken
 • Kan meetellen voor code 95
 • CCV gecertificeerde opleider
 • SOOB subsidie voor transportbedrijven

Cursus informatie

Het Nieuwe Rijden (HNR)
Het is voor jou belangrijk om je vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren. Daarbij wil je je bewust worden van jouw rijgedrag en brandstofgebruik. Na het volgen van de praktijkcursus Het Nieuwe Rijden ben je in staat om de principes van zuinig rijden in de praktijk toe te passen.

 • Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 390,00 voor een losse cursus)
 • Of kies voor een alles-in-één pakket voor slechts € 895,00
 • Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld

Lesprogramma
Het lesprogramma bestaat uit een gedeelte praktijk en een gedeelte theorie. In het theoriegedeelte wordt ingegaan op de toepassing van Het Nieuwe Rijden-principe, en tijdens het praktijkgedeelte komen de volgende onderwerpen aan bod: nulmetingsrit en daadwerkelijke toepassing van Het Nieuwe Rijden-principe wat tijdens het theoriegedeelte behandeld is.

 

SOOB subsidie
Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65% van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.

Cursus
Duur/Waarde
Kosten
SOOB subsidie
Het Nieuwe Rijden (W01-1)
1 dg / 7 pt
€ 390,00*
€ 100,00

*De prijzen zijn excl. de registratiekosten voor het CCV voor code 95 per persoon per dag en excl. BTW.

Alles-in-één pakket voor nascholing

Wil je direct de gehele nascholing voor code 95 in één keer regelen? Wij bieden de ideale oplossing: het alles-in-één pakket! Hiermee kun je eenvoudig tegen een scherpe prijs de nascholing van 35 uur behalen.

Het Nieuwe Rijden komt in aanmerking voor het pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus. Je hebt nu al een pakket voor slechts €895,00 in plaats van €1.110,00 excl. btw*!

*Excl. registratiekosten voor het CCV per dag, excl. boeken- en examengeld ADR, excl. examengeld VCA en excl. toeslag hoogwerker.

1. Kies jouw cursustype

2. Met of zonder certificaat, zakelijk of particulier

3. Kies eventueel een cursuslocatie en datum van jouw voorkeur

Over heel Nederland

Het Nieuwe Rijden cursussen volg je in heel Nederland!