klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Heldere theorie instructie, met duidelijke praktijk voorbeelden.

Ley, Panningen.

W01-1 Het Nieuwe Rijden (HNR)

Het is voor jou belangrijk om je vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren. Daarbij wil je je bewust worden van jouw rijgedrag en brandstofgebruik.

Na het volgen van de praktijkcursus Het Nieuwe Rijden ben je in staat om de principes van zuinig rijden in de praktijk toe te passen.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 349,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Het Nieuwe Rijden (HNR)

Cursus

W01-1 Het Nieuwe Rijden (HNR)

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss, Tiel, Nijmegen, Arnhem

Kosten

€ 349,-

*excl. BTW en 0% BTW voor particulieren. Bij deze cursus is geen sprake van extra thuisstudie.

W01-1 Het Nieuwe Rijden (HNR)

De doelstelling van de cursus is dat de cursist in staat de principes van zuinig rijden in de praktijk toe te passen.

Het lesprogramma bestaat uit een gedeelte praktijk en een gedeelte theorie.
• Praktijk: Nulmetingsrit en toepassing van Het Nieuwe Rijden-principe
• Theorie: Toepassing van Het Nieuwe Rijden-principe

Boek de cursus Het Nieuwe Rijden
Aanhanger achter vrachtauto rijlessen op een kruispunt
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Wil je de cursus W01-1 Het Nieuwe Rijden (HNR) in een compleet pakket? Kies dan naast deze praktijkdag nog voor vier van onze theoriecursussen. Met een alles-in-één pakket heb je de gehele nascholing dan voor 5 jaar in één keer geregeld. Nu voor slechts € 825,- excl. BTW*. Met de cursus Het Nieuwe Rijden behaal je 7 uur van de verplichte 35 uur voor nascholing.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.