klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

8,8

Heldere theorie instructie, met duidelijke praktijk voorbeelden.

Ley, Panningen.

U05-2 VCA basis of vol

Is jouw bedrijf VCA gecertificeerd? In dat geval zal je veiligheidseisen en voorschriften in acht moeten nemen bij de uitvoering van de werkzaamheden voor jouw bedrijf. De cursus VCA basis of vol is opgesteld volgens de SSVV exameneisen. Na het succesvol afronden van het examen, ontvang je een nationaal erkend VCA certificaat.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (prijzen variëren tussen € 197,- en € 350,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 750,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

VCA basis of vol

Cursus

1 daagse cursus
1 daagse cursus met examen
2 daagse cursus
2 daagse cursus met examen

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten
7 uur / 7 punten
14 uur / 14 punten
14 uur / 14 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 197,-
€ 255,-
€ 297,-
€ 350,-

U05-2 VCA basis of VOL

De doelstelling van deze cursus is dat de cursist leert welke veiligheidseisen en voorschriften in acht genomen moeten worden bij de uitvoering van de werkzaamheden bij VCA gecertificeerde bedrijven. Het lesprogramma is opgesteld volgens de exameneisen van SSVV. 

Boek de cursus VCA basis of vol
Leer veiligheidseisen en voorschriften in acht te nemen volgens de SSVV exameneisen met onze 1-daagse of 2 daagse VCA cursus. Boek direct online.
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Je kunt de cursus U14-1 Communicatieve & sociale vaardigheden compleet maken in een pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus. Met dit alles-in-één pakket heb je de hele nascholing voor 5 jaar in één keer geregeld. Je hebt nu al een pakket voor slechts €750,- in plaats van €1.137,- excl. btw*!

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft uw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, uw subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of u een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kunt u zien welke regeling op u van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als u gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor u voorbereiden.