Leefstijl

  • 7 uur
  • 7 punt(en)
  • vanaf 180,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
  • Boek deze cursus in het alles-in-één pakket
  • Cursussen zijn ook los te boeken
  • Kan meetellen voor code 95
  • CCV gecertificeerde opleider

Leefstijl

De cursus leefstijl is gericht op het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van chauffeurs. Fitte medewerkers voelen zich beter, verzuimen minder, maar zijn ook veiliger op de weg. Door lange werkdagen, hoge werkdruk en soms ook zware lichamelijke taken is het lastig om een gezonde leefstijl in balans te houden. Daarbij kan vermoeidheid de kans op ongelukken vergroten.

De nascholingscursus leefstijl vergroot de kennis over gezonde voeding, slaap, beweging en ontspanning en de sterke samenhang tussen deze leefstijlfactoren. Met tips en trucs wordt er geleerd om een ongezonde leefstijl te doorbreken, zonder dat daar je hele leven voor op z’n kop moet.

  • Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€180,00 voor een losse cursus)
  • Of kies voor een alles-in-één pakket voor slechts €895,00
  • Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld

De training bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Voor de nascholing Code 95 telt de waarde van deze cursus voor 7 punten.

Lesprogramma
In het lesprogramma worden de verschillende onderdelen van leefstijl behandeld, namelijk bewegen, roken, alcohol, voeding en ontspanning. Tijdens deze interactieve training wordt er gekeken naar de gezondheid van de chauffeur, met praktijkopdrachten en ontspanningsoefeningen van een professionele leefstijlcoach.

SOOB subsidie
Deze opleiding komt niet in aanmerking voor SOOB subsidie. Liever een gesubsidieerde opleiding volgen?

Alles-in-één pakket voor nascholing

Wil je direct de gehele nascholing voor code 95 in één keer regelen? Wij bieden de ideale oplossing: het alles-in-één pakket! Hiermee kun je eenvoudig tegen een scherpe prijs de nascholing van 35 uur behalen.

De cursus leefstijl komt in aanmerking voor het pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus. Je hebt nu al een pakket voor slechts €895,00 in plaats van €1.110,00 excl. btw*!

*Excl. registratiekosten voor het CCV per persoon per dag, excl. boeken- en examengeld ADR, excl. examengeld VCA en excl. toeslag hoogwerker.

1. Kies jouw cursustype

2. Met of zonder certificaat, zakelijk of particulier

3. Kies eventueel een cursuslocatie en datum van jouw voorkeur

Over heel Nederland

Lading zekeren cursussen volg je in heel Nederland!