Reachtruck certificaat

  • 1 dag
  • vanaf 245,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
  • Het veiligheidscertificaat al in 1,5 dag!
  • Wekelijks verschillende reachtruckopleidingen beschikbaar
  • Incompany opleidingen door heel Nederland
  • Certificaat geldig voor 5 jaar
vanaf € 245,00 excl. BTW

Cursus informatie

Tijdens je werk heb je wellicht al eens met een reachtruck gewerkt. Maar hoe ga je hier veilig mee om en wat zijn de risico’s? Bij Smits leer je veilig en schadepreventief te werken met de reachtruck en risico’s op een arbeidsongeval voor jezelf en je directe collega’s zoveel mogelijk te beperken.

Binnen 1 tot 2 dagen kan je een veiligheidscertificaat al op zak hebben. Naast het veilig kunnen werken, levert het je nog meer voordelen op. Je bent breder inzetbaar binnen het bedrijf of je kunt je juist positief onderscheiden op de arbeidsmarkt als je werkzoekende bent.

Theorie en praktijk
Al onze reachtruckopleidingen bestaan uit een deel theorie en een deel praktijk. Voor beide onderdelen wordt een examen afgenomen. Het theorie onderdeel wordt vaak in een avond afgerond. De duur van de opleiding heeft te maken met of je een veiligheidscertificaat of een vakbekwaamheidscertificaat nodig hebt. Het veiligheidscertificaat is vooral bedoeld als je incidenteel op de reachtruck gaat rijden. Wil je beroepschauffeur op de reachtruck worden en ga je dagelijks met de reachtruck rijden? Dan kies je voor een vakbekwaamheidscertificaat.

Cursus
Duur/waarde
Kosten
SOOB subsidie
STL Veiligheidscertificaat Reachtruck praktijkexamen (U16-2)
2 dg / 7 pt
€245,00
€125,00
STL veiligheidscertificaat Reachtruck praktijkexamen (U16-2)
4 dg / 14 pt
€410,00
€200,00

Veiligheidscertificaat reachtruck

Het veiligheidscertificaat voor de reachtruck is een basiscertificaat. Dit certificaat garandeert een zekere basiskennis voor veilig werken en hiermee voldoet je werkgever aan de eisen van de SZW inspectie. Het certificaat is vooral bedoeld voor personen die incidenteel op de reachtruck rijden. De cursus bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk, beide worden afgesloten met een examen. De prijzen zijn exclusief btw, maar inclusief examens, bruikleen boeken en veiligheidsschoenen, en een geplastificeerd certificaat in creditcardmodel. Particulieren betalen tegenwoordig 0% btw, doordat wij een CRKBO geregistreerde instelling zijn.

1. Kies jouw cursustype

2. Met of zonder certificaat, zakelijk of particulier

3. Kies eventueel een cursuslocatie en datum van jouw voorkeur

Over heel Nederland

Reachtruck cursussen volg je in heel Nederland!