Verkeerseducatie

  • 7 uur
  • 7 punt(en)
  • vanaf 180,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
  • Boek deze cursus in het alles-in-één pakket
  • Cursussen zijn ook los te boeken
  • Kan meetellen voor code 95
  • CCV gecertificeerde opleider

Verkeerseducatie

De cursus Verkeerseducatie actualiseert de kennis die de chauffeur dagelijks nodig heeft bij de uitvoering van zijn verkeerstaken. De cursist leert risico’s en gevaren te herkennen en vermijden, en welke elementen onderdeel zijn van een verantwoorde, professionele verkeersdeelname.

  • Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€180,00 voor een losse cursus)
  • Of kies voor een alles-in-één pakket voor slechts €895,00
  • Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld

Lesprogramma
Het programma behandelt de laatste relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving. Daarnaast wordt er door zaken als aandacht, motivatie en veiligheidsmarges bewustwording gecreëerd over risico vermijdend gedrag. Verder komen de volgende onderdelen aan bod; maximale rijtijden, veiligheids- en rijhulpsystemen en verkeersregels en verkeerstekens. 

SOOB subsidie
Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65% van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.

Cursus
Duur/waarde
Kosten
SOOB subsidie
Verkeerseducatie
1 dg / 7 pt
€180,00
€75,00

Alles-in-één pakket voor nascholing

Wil je direct de gehele nascholing voor code 95 in één keer regelen? Wij bieden de ideale oplossing: het alles-in-één pakket! Hiermee kun je eenvoudig tegen een scherpe prijs de nascholing van 35 uur behalen.

De cursus Verkeerseducatie komt in aanmerking voor het pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus. Je hebt nu al een pakket voor slechts €895,00 in plaats van €1.110,00 excl. btw*!

*Excl. registratiekosten voor het CCV per persoon per dag, excl. boeken- en examengeld ADR, excl. examengeld VCA en excl. toeslag hoogwerker.

1. Kies jouw cursustype

2. Met of zonder certificaat, zakelijk of particulier

3. Kies eventueel een cursuslocatie en datum van jouw voorkeur

Over heel Nederland

Verkeerseducatie cursussen volg je in heel Nederland!