klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

SUEZ biedt medewerkers de mogelijkheid hun C-rijbewijs te halen en zo..

Mark Muschter, Teamleider L&D Operations bij Suez Recycling and Recovering Netherlands

U23-1 Digitale tachograaf en boordcomputers

Voor je werk maak je gebruik van de digitale tachograaf en boordcomputers. Het is belangrijk om dit correct te doen. Hierdoor zullen je rij- en rusttijden altijd op orde zijn en loopt je werkgever geen risico op hoge boetes. Met de cursus U23-1 Digitale tachograaf en boordcomputer leer je de digitale tachograaf bedienen conform de wettelijke eisen. Daarbij komt arbeidstijdsregelgeving aan bod, de bediening, verplichtingen en controles door bevoegde instanties. Daarnaast zullen we ook stilstaan bij het waarom en de werking van de boordcomputer.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 197,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Digitale tachograaf

Cursus

U23-1 Digitale tachograaf en boordcomputers

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 197,-

Digitale tachograaf

De nascholingscursus geeft je meer inzicht in en omgaan met de Digitale Tachograaf. Je weet na de cursus alle ins en outs van de Digitale Tachograaf.

Tijdens de nascholingscursus Digitale Tachograaf wordt behandeld:

  • Wetgeving digitale tachograaf
  • Arbeidstijdregelgeving
  • Bediening
  • Verplichtingen chauffeur
  • Controles door bevoegde instanties
Boek hier de cursus digitale tachograaf

Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Past een alles-in-één-pakket bij jou? Met het nascholingspakket heb je de hele nascholing in één keer geregeld, wel zo handig! In plaats van €1.137,- betaal je nu slechts € 825,- excl btw*.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het alles-in-één-pakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.