Weekcursus code 95

  • 5 dagen
  • 35 punt(en)
  • vanaf 895,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
  • Binnen 5 dagen de hele nascholing code 95 behalen
  • Elke maand een nieuwe cursusweek beschikbaar
  • CCV gecertificeerde opleider
  • SOOB subsidie voor transportbedrijven op sommige cursussen
vanaf € 895,00 excl. BTW

Weekcursus code 95

Snel en in één week de nascholing voor code 95 behalen? Kies dan voor een weekcursus met 35 uur nascholing bij Smits Opleidingen. De weekcursus bestaat uit vier theoriecursussen (28 uur) en een praktijkcursus (7 uur), zoals door het CCV voorgeschreven staat. Per week is het verschillend welke cursussen er inbegrepen zijn.

All-in pakket
De weekcursus is een all-in pakket, waarmee je de hele nascholing code 95 in één keer voordelig kunt regelen. Voorwaarde is dat je één praktijkdag (7 uur) volgt en de overige 28 uur aan theoriecursussen naar keuze besteedt. Zo heb je op een simpele manier en tegen een zeer scherpe prijs de nascholing van 35 uur voor 5 jaar geregeld. Zelfs cursussen als ADR, VCA en de heftruckopleiding vallen binnen dit pakket voor slechts €895,00. Dit is exclusief de kosten voor het boeken- en examengeld voor ADR en het examengeld voor VCA. Ook betaal je per cursusdag (per persoon) registratiekosten voor het CCV.

Wat is code 95?
Als je beroepschauffeur ben je verplicht om code 95 te behalen en te behouden. De verplichting geldt door heel Europa en is ingevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten en het brandstofverbruik van vrachtwagens te verminderen. De code is een aanduiding op het rijbewijs en is na het behalen van het C-rijbewijs 5 jaar geldig. Om de geldigheid te verlengen kun je verschillende nascholingscursussen volgen. In totaal zijn er 35 uur aan nascholing nodig per 5 jaar, waarvan je minimaal één dag een praktijkcursus moet volgen.

Informatie per cursus
Klik op de cursus om meer informatie te verkrijgen op de cursuspagina:

Theoriecursussen

Praktijkcursussen

Bij de weekcursus is het enkel mogelijk om Het Nieuwe Rijden te kiezen als praktijkcursus.