Communicatieve & sociale vaardigheden

  • 7 uur
  • 7 punt(en)
  • vanaf 169,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
  • Boek deze cursus in het alles-in-één pakket
  • Cursussen zijn ook los te boeken
  • Kan meetellen voor code 95
  • CCV gecertificeerde opleider

Cursus informatie

Communicatieve & sociale vaardigheden
Wil jij door middel van je gedrag bijdragen aan het imago van je werkgever? Wil je daarbij fysieke risico’s voorkomen en noodsituaties goed kunnen beoordelen? Dan past de cursus Communicatieve & sociale vaardigheden bij jou. Tijdens de cursus behandelen we representativiteit en beroepshouding. Aan bod komen onder andere klantbenadering, commercieel gedrag, klachtenafhandeling, het handelen en denken vanuit diverse achtergronden en omgaan met stresssituaties.

De doelstelling van deze cursus is fysieke risico’s kunnen voorkomen, zich bewust zijn van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid, noodsituaties kunnen beoordelen en door zijn gedrag bijdragen aan het imago van de onderneming.

  • Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€169,00 voor een losse cursus)
  • Of kies voor een alles-in-één pakket voor slechts €825,00
  • Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld

Lesprogramma
Het programma van de cursus bestaat uit twee onderdelen, namelijk theorie en praktijk. Het theoriegedeelte bestaat uit: representativiteit, beroepshouding, klantbenadering, commercieel gedrag, klachtafhandeling, omgaan met stresssituaties, dimensies van cultuur, normen en waarden en communicatie als onderdeel van dienstverlening. Het praktijkonderdeel bestaat uit: handelen en denken vanuit diverse achtergronden, waarnemen en interpretatie en ruisvorming.

SOOB subsidie
Deze opleiding komt niet in aanmerking voor SOOB subsidie. Liever een gesubsidieerde opleiding volgen?

Alles-in-één pakket voor nascholing

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: het all-in-één pakket! Met dit pakket heb je de hele nascholing van 35 uur eenvoudig tegen een scherpe prijs geregeld. Je hebt nu al een pakket voor slechts €825,00 in plaats van €1.137,00 excl. btw*!

De cursus communicatieve & sociale vaardigheden komt in aanmerking voor het alles-in-één pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus.

*Excl. aan- en afmeldkosten voor het CCV van €26,50 p.p. per dag.

1. Kies jouw cursustype

2. Met of zonder certificaat, zakelijk of particulier

3. Kies eventueel een cursuslocatie en datum van jouw voorkeur

Over heel Nederland

Communicatieve & sociale vaardigheden cursussen volg je in heel Nederland!