klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Zeer goede les gehad en vlot het examen er achteraan gehad..

Justin

U14-1 Communicatieve & sociale vaardigheden

Wil jij door middel van je gedrag bijdragen aan het imago van je werkgever? Wil je daarbij fysieke risico’s voorkomen en noodsituaties goed kunnen beoordelen? Dan past de cursus Communicatieve & sociale vaardigheden bij jou. Tijdens de cursus behandelen we representativiteit en beroepshouding. Aan bod komen onder andere klantbenadering, commercieel gedrag, klachtenafhandeling, het handelen en denken vanuit diverse achtergronden en omgaan met stresssituaties.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 197,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Communicatieve en sociale vaardigheden

Cursus

U14-1 Communicatieve & sociale vaardigheden

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 197,-

U14-1 Communicatieve & sociale vaardigheden

De doelstelling van deze cursus is fysieke risico’s kunnen voorkomen, zich bewust zijn van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid, noodsituaties kunnen beoordelen en door zijn gedrag bijdragen aan het imago van de onderneming.

Het lesprogramma bestaat uit twee onderdelen, namelijk theorie en praktijk. Het theoriegedeelte bestaat uit representativiteit en beroepshouding, klantbenadering, commercieel gedrag, klachtafhandeling, omgaan met stresssituaties, dimensies van cultuur, normen en waarden, en communicatie als onderdeel van dienstverlening. Het praktijkonderdeel bestaat uit handelen en denken vanuit diverse achtergronden, waarnemen en interpretatie en ruisvorming.

Boek de cursus communicatieve en sociale vaardigheden
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Je kunt de cursus U14-1 Communicatieve & sociale vaardigheden compleet maken in een pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus. Met dit alles-in-één pakket heb je de hele nascholing voor 5 jaar in één keer geregeld. Je hebt nu al een pakket voor slechts € 825,- in plaats van €1.137,- excl. btw*!

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.