klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Super goede theorie lessen gehad van Ad Jonas! Super leraar!

Jordi, Kesteren.

DAF Driver Training

Om er zeker van te zijn dat chauffeurs van een DAF-voertuig optimaal worden bijgeschoold, heeft DAF een landelijk netwerk opgezet van DAF Training Partners. Smits Opleidingen is een partner van DAF Nederland en verzorgt deze trainingen vanuit Oss, Nijmegen, Duiven, Tiel, of incompany vanuit de klant.

De instructeurs zijn door de DAF Driver Academy, onderdeel van DAF Nederland, opgeleid om de best mogelijke DAF Driver Training te verzorgen.

Met een DAF voucher is deze opleidingsdag voor de chauffeur kosteloos. Bij voorkeur meld je je direct aan wanneer je de voucher hebt ontvangen. Zo haal je nog meer rijplezier uit je nieuwe DAF!

Let op: de voucher is maximaal geldig tot 6 maanden na levering van het nieuwe voertuig. De voucher dient op de dag van de rijtraining ingeleverd te worden. 

Doelgroep
De doelgroep voor deze rijtraining zijn vrachtwagenchauffeurs die op een moderne Euro 6 vrachtwagen gaan rijden en die mogelijk de nascholing voor code 95 willen aanvullen.

Meld je aan voor deze cursus

Cursus

DAF Driver Training

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss, Nijmegen, Duiven en Tiel

Kosten

Kosteloos*

*Met de DAF voucher is deze opleidingsdag voor de chauffeur kosteloos. De prijs is exclusief aan- en afmeldkosten voor het CCV van €24,50 per persoon per dag als je de cursus mee laat tellen voor nascholing code 95.

DAF Driver Training

De doelstelling van de DAF Driver Training is dat de chauffeur de principes van zuinig rijden in de praktijk leert toe te passen. Dit gebeurt op onze moderne DAF Euro 6 vrachtwagen. De rijtraining vermindert de risico’s op schades, vergroot de veiligheid op de weg én heeft dus een positief effect op het brandstofverbruik.

Zo heeft de werkgever een chauffeur die maximaal rendement haalt uit het nieuwe voertuig en de chauffeur haalt optimaal rijplezier uit het voertuig. Deze training heeft daarnaast nóg een voordeel. De rijtraining kan namelijk ook meetellen als nascholing voor code 95!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden
Aanhanger achter vrachtauto rijlessen op een kruispunt

Lesprogramma

Onderwerpen die tijdens de rijtraining worden behandeld zijn:

  • Het doel van Het Nieuwe Rijden
  • Kenmerken van Het Nieuwe Rijden
  • Waarnemen en kijktechnieken
  • Inzicht in eigen rijstijl door nulmetingsrit gevolgd voor een 2e meting
  • Toepassen van de HNR-principes op de openbare weg

Procedure DAF voucher

DAF voucher ontvangen? Bij de aanschaf van een DAF Euro 6 (LF, CF, XF) ontvang je een voucher voor een kosteloze DAF Driver Training (code 95). Deze voucher (t.w.v. €350,-*) kun je inwisselen bij Smits Opleidingen voor een rijtraining Het Nieuwe Rijden (W01-1 HNR), en dit geldt tevens voor 7 uur praktijk volgens de code 95.

*De prijs is exclusief aan- en afmeldkosten voor het CCV van €24,50 per persoon per dag als je de cursus mee laat tellen voor nascholing code 95.