Medische rijtesten

Voordelen van Smits
  • Vrijblijvende adviesles van 1,5 uur voor € 79,50
  • Oss en directe omgeving
  • Planning bekijken in Smits Rijlesapp

Meer informatie

Het kan zijn dat je naar aanleiding van bepaalde gezondheidsproblemen of beperkingen een medische rijtest moet afnemen. Wij beseffen dat een goede voorbereiding hierbij essentieel is. Bij Smits Opleidingen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van medische rijtesten. Wij hebben ervaren dat wanneer je een medische rijtest moet afleggen, het essentieel is dat je je veilig, vertrouwd en op je gemak voelt. Om je optimaal voorbereiden op deze rijtest werken we daarom in drie stappen:

Gesprek vooraf; Tijdens het gesprek krijgen we een beter inzicht in de achtergrond van de keuring. Dit kan persoonlijk of telefonisch, eventueel in het bijzijn van gezinsleden.
Adviesles; Na het volgen van de adviesles krijg je eerlijk advies over de haalbaarheid van de rijtest en de beste aanpak indien er sprake is van een medische beperking.Begeleiding voorafgaand aan de rijtest en eventueel begeleiding tijdens de rijtest. Indien gewenst kan de instructeur mee gaan.

We kunnen starten vanuit huis, vanaf het kantoor van Smits Opleidingen of op een vooraf besproken locatie. Wij horen graag jouw voorkeur.