Medische rijtesten

De rijtest

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) maakt gebruik van rijtesten om in de praktijk te beoordelen of mensen op verantwoorde wijze kunnen deelnemen aan het verkeer. Je ontvangt een uitnodiging bij bepaalde beperkingen en gezondheidsproblemen, die voortkomen uit je Eigen Verklaring en uit de informatie van een medisch specialist. Je legt deze test af samen met een specialist van het CBR, waarbij het toegestaan is om de test in je eigen auto of in een lesauto af te leggen. Wanneer je deze rijtest succesvol aflegt ontvang je een Verklaring van Geschiktheid, en kun je daarna letterlijk en figuurlijk jouw weg vervolgen. Kijk voor meer informatie op de website van het CBR.

Neem contact met ons op

 

Neem nu direct contact op voor de mogelijkheden

Bel 0412 62 55 33 of stuur een e-mail

Wat kan Smits Opleidingen voor jou betekenen?

Bij Smits opleidingen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van medische rijtesten. Wij hebben ervaren dat wanneer je een medische rijtest moet afleggen, het essentieel is dat je je veilig, vertrouwd en op je gemak voelt. Om je optimaal voorbereiden op deze rijtest werken we daarom in drie stappen:

  1. Gesprek vooraf; Tijdens het gesprek krijgen we een beter inzicht in de achtergrond van de keuring. Dit kan persoonlijk of telefonisch, eventueel in het bijzijn van gezinsleden.
  2. Adviesles; Na het volgen van de adviesles krijg je eerlijk advies over de haalbaarheid van de rijtest en de beste aanpak indien er sprake is van een medische beperking.
  3. Begeleiding voorafgaand aan de rijtest en eventueel begeleiding tijdens de rijtest. Indien gewenst kan de instructeur mee gaan.

De regio’s

Wij begeleiden medische rijtesten in de regio’s Oss, Uden of Den Bosch. Hierbij kunnen we starten vanuit huis, vanaf het kantoor van Smits Opleidingen of op een vooraf besproken locatie. Wij horen graag jouw voorkeur.

9,0

Super goede theorie lessen gehad van Ad Jonas! Super leraar!

Jordi, Kesteren.