klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Zeer goede les gehad en vlot het examen er achteraan gehad..

Justin

Over Smits

Dé opleider voor alle rijbewijzen


Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 45 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod aan beroepsopleidingen.

Wij vinden het belangrijk dat jij je rijbewijs haalt. Daarnaast is het nóg belangrijker dat je als goede chauffeur de weg op gaat. Zo dragen we bij aan de missie om het aantal verkeersdoden en zwaargewonden in Nederland terug te brengen naar 0!

Beroepsopleidingen

We bieden onder andere beroepsopleidingen als de vrachtwagenopleiding aan, met en zonder combinatie, en nascholing voor code 95. Met onze vrachtwagenopleiding bereiden we leerlingen grondig voor op de taken van nationaal of internationaal chauffeur.

Bekijk onze beroepsopleidingen


Rijbewijzen

Van snelle leerling tot leerlingen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, je bent bij Smits aan het juiste adres. Wij hebben goed opgeleide instructeurs die jou graag veilig de weg op helpen en onder professionele begeleiding leren rijden.

Haal je rijbewijs bij ons