• Over Smits

Over Smits

Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 45 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod aan beroepsopleidingen.

Dé opleider voor alle rijbewijzen

Wij vinden het belangrijk dat jij je rijbewijs haalt. Daarnaast is het nóg belangrijker dat je als goede chauffeur de weg op gaat. Zo dragen we bij aan de missie om het aantal verkeersdoden en zwaargewonden in Nederland terug te brengen naar 0!

Betrokkenheid bij leerlingen

Smits Opleidingen is gespecialiseerd in kwaliteit, veiligheid, en denkt graag met jou mee. Wij bestaan al sinds 1974 toen Wim Smits begon met het geven van rijlessen. Zijn vrouw Nollie Smits was aanspreekpunt en verzorgde de planning. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste opleidingsinstituten in Nederland. Door de centrale ligging hebben we de grootste spreiding in Nederland. Zo zijn we altijd dichtbij! Hoewel we blijven groeien, verliezen we de betrokkenheid met de leerlingen niet uit het oog.

Beroepsopleidingen

We bieden onder andere beroepsopleidingen als de vrachtwagenopleiding aan, met en zonder combinatie, en nascholing voor code 95. Met onze vrachtwagenopleiding bereiden we leerlingen grondig voor op de taken van nationaal of internationaal chauffeur.

Rijbewijzen

Van snelle leerling tot leerlingen die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, je bent bij Smits aan het juiste adres. Wij hebben goed opgeleide instructeurs die jou graag veilig de weg op helpen en onder professionele begeleiding leren rijden.

Onze klanten vertellen:

Wij stellen jouw mening over de kwaliteit van de opleidingen erg op prijs. Via klantenvertellen.nl laten we onze leerlingen graag aan het woord. We zijn dan ook ontzettend trots op ons cijfer!