klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Heldere theorie instructie, met duidelijke praktijk voorbeelden.

Ley, Panningen.

Alles-in-één pakket voor code 95

Nascholing voor behouden van code 95

Met ons alles-in-één pakket kun je zelf kiezen welke nascholingscursussen je wilt volgen. Zelfs cursussen als ADRVCA en de heftruckopleidingen vallen binnen dit pakket voor slechts € 825,-* Voorwaarde is wel dat je één praktijkdag (7 uur) volgt en de overige 28 uur aan theoriecursussen naar keuze besteedt. Zo heb je op een simpele manier en tegen een zeer scherpe prijs de nascholing van 35 uur voor 5 jaar geregeld.

Nascholing in één week nu ook beschikbaar!

Heb je nog niet de gehele nascholing geregeld, of moet je zelfs al je uren nog behalen? Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! Klik hier voor meer informatie.

Meld je aan voor deze cursus

Alles-in-één pakket code 95

Cursus

Alles-in-één pakket

Duur / Waarde

35 uur / 35 punten

Locatie

Nijmegen, Oss, Arnhem of Tiel

Prijs

€ 825,- excl. BTW*

*Excl. examengelden VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag hoogwerkeropleiding en CCV aan- en afmeldkosten €25,55 p.p. per dag. Bij nascholing is er geen sprake van extra thuisstudie, m.u.v. de ADR cursus.

Nu beschikbaar: Nascholing in één week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Heb je nog niet de gehele nascholing geregeld, of moet je zelfs al je uren nog behalen? Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! En dat voor slechts € 825,-

In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Voor een vast bedrag is de gehele nascholing direct geregeld en gepland, en dat slechts in één week. Kies in de webshop het nascholingspakket dat het beste bij jouw wensen past en de week die jou schikt. Er zijn slechts beperkte aantallen beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Ga naar de webshop

Klassikaal theorieles met een slagingspercentage van meer dan 90%! Goed voorbereid voor het theorie-examen. Bekijk hier welke pakketten wij aanbieden.

Wekelijks meerdere nascholingscursussen beschikbaar

U kunt vanuit onze opleidingslocaties in Arnhem, Nijmegen, Tiel en Oss verschillende nascholingscursussen volgen. Wekelijks zijn er meerdere nascholingscursussen beschikbaar. Zo kunt u snel uw code 95 behalen. Maar zorg wel dat u op tijd start met de nascholing. Als beroepschauffeur bent u namelijk verplicht om iedere 5 jaar 35 uur aan nascholing te volgen. Als u pas aan het einde van de periode van vijf jaar hieraan begint, loopt u het risico om tijdelijk niet beroepsmatig te mogen rijden.

Boek online het alles-in-één-pakket

Unieke mogelijkheden voor de praktijkdag

Voor de praktijkdag kun je kiezen uit Het Nieuwe Rijden (HNR), Manoeuvreren of Rijoptimalisatie. Hierbij les je natuurlijk op de nieuwste DAF Euro 6 vrachtauto’s. Onze instructeurs zijn specifiek door specialisten van DAF Nederland getraind om de HNR training voor dit voertuig te mogen geven. Bovendien kun je voor de praktijkdag kiezen uit lessen met een schamel, trekker/oplegger, wipkar of losse bakwagen. Geef je voorkeur aan ons door en wij plannen een datum samen met jou in.

Neem contact met ons op

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.