klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Relaxte les en heel duidelijk uitgelegd, ik kon niet anders dan..

Monique, Dordrecht

Vraag een vrijblijvende adviesles aan

Neem contact op

Corona update (14 januari 2020)

Tot op heden is het nog onduidelijk wanneer we weer kunnen starten met rijlessen (praktijk), cursussen, opleidingen en/of examens.

Als uitzondering hierop is dat motorrijlessen (individueel) en online theorie wel doorgaan. Alle overige lessen niet tot nader bericht. Mochten we weer definitief kunnen starten, dan nemen wij zelf contact op met onze leerlingen. Daarom willen wij vragen om ons bericht af te wachten.

Vrachtwagen opleidingen

Heb jij altijd al in een vrachtwagen willen rijden? Lijkt het beroep van vrachtwagenchauffeur iets voor jou? Als vrachtwagenchauffeur is geen dag hetzelfde. Velen kiezen juist dit beroep voor de vrijheid die het hen geeft. Je werkt zelfstandig én hebt contact met klanten en collega’s. Bovendien is er aan vacatures geen gebrek door het groeiend tekort aan chauffeurs.

  • De modernste voertuigen (Euro 6)
  • Starten binnen twee weken
  • Keuze uit klassikaal les of zelfstudie met e-learningpakket
  • Theorieles overdag of in de avond
  • Slagingspercentage van meer dan 90%
  • CE met trekker oplegger, wipkar of schamel aanhanger
  • Grootste spreiding in Nederland: 10 opstaplocaties
  • Gecertificeerde opleider Transport & Logistiek (STL) (SOOB subsidie is mogelijk)
  • 0 % BTW voor particulieren!

Vrachtwagen (C)

Uw vrachtwagen rijbewijs (rijbewijs C) compleet in 4 weken? Daarvoor gaat u naar Smits en voor nog veel meer.

Lees meer
het nieuwe rijden, praktijk, nascholing, smits opleidingen, vrachtwagen

Vrachtwagen met aanhanger (CE)

Heeft u uw vrachtwagenrijbewijs behaald en wilt u met een aanhanger gaan rijden, dan kunt u eenvoudig en snel het CE rijbewijs halen. Dit kan voor de wipkar, schamel aanhanger en trekker met oplegger. Hiervoor hoeft u alleen de praktijkopleiding te volgen.

Lees meer
Aan het lessen in Nijmegen voor rijbewijs CE

Kleine vrachtwagen (C1)

Dit rijbewijs is geschikt voor het besturen van een kleine vrachtwagen of camper met een totaal gewicht tussen 3.500 kg en 7.500 kg. Met onze snelle en compacte opleiding haal je het C1 rijbewijs in 1, 2 of 3 dagen.

Lees meer
C1 vrachtwagen aan het rijden met veldbloemen op de voorgrond

Kleine vrachtwagen met aanhanger (C1E)

Je moet een C1E rijbewijs hebben als je een aanhangwagen voortbeweegt met een totaalgewicht van meer dan 750 kg achter een C1 voertuig. Hiervoor hoeft u alleen een praktijkopleiding met een praktijkexamen af te leggen. Een theorieopleiding is niet nodig.

Lees meer
Rijlessen op de modernste aanhanger achter kleine vrachtwagen. Bekijk hier onze pakketten!

Nascholing code 95

Nascholing code 95 is alleen voor chauffeurs die beroepsmatig een vrachtwagen besturen. Met ons alles-in-één pakket kunt u geheel zelf kiezen welke nascholingscursussen u wilt volgen. Zelfs cursussen als ADR, VCA en de heftruckopleidingen vallen binnen dit bedrag.* Zo heeft u uw complete nascholing voor 5 jaar direct geregeld!

Lees meer
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!