Criminaliteitspreventie (U07-1)

  • 7 uur
  • 7 punt(en)
  • vanaf 169,00 (excl. btw)
Voordelen van Smits
  • Boek deze cursus in het alles-in-één pakket
  • Cursussen zijn ook los te boeken
  • Kan meetellen voor code 95
  • CCV gecertificeerde opleider

Criminaliteitspreventie

Helaas komt criminaliteit in de transportsector steeds meer voor. Deze cursus biedt het de chauffeur ondersteuning om preventieve maatregelen te nemen en daarmee de kans op criminaliteit tegen te gaan. Onderwerpen als fraude, de invloed van social media, verschillende sloten en inklimmers komen aan bod in deze 1-daagse cursus. Door kennis aan te leren over oorzaken, soorten overvallen, risico’s en maatregelen rondom criminaliteit wordt de veiligheid van de chauffeurs verhoogd. Voor de nascholing telt de waarde van deze cursus voor 7 punten.

  • Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€169,00 voor een losse cursus)
  • Of kies voor een alles-in-één pakket voor slechts €825,00
  • Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld

Lesprogramma
Het lesprogramma behandelt verschillende soorten overvallen en de oorzaken van diefstal. Er wordt stilgestaan bij actuele vormen van criminaliteit, zoals illegale immigratie en terrorisme.
 
SOOB subsidie
Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.

Cursus
Duur/waarde
Kosten
SOOB subsidie
Criminaliteitspreventie (U07-1)
1 dg / 7 pt
€169,00*
€75,00

Alles-in-één pakket voor nascholing

Wil je direct de gehele nascholing voor code 95 in één keer regelen? Wij bieden de ideale oplossing: het alles-in-één pakket! Hiermee kun je eenvoudig tegen een scherpe prijs de nascholing van 35 uur behalen.

De cursus criminaliteitspreventie komt in aanmerking voor het pakket. Maak een keuze uit ons ruime assortiment theoriecursussen en vul het pakket aan met een praktijkcursus. Je hebt nu al een pakket voor slechts €825,00 in plaats van €1.137,00 excl. btw*!

*Excl. aan- en afmeldkosten voor het CCV van €26,50 p.p. per dag, excl. boeken- en examengeld ADR, excl. examengeld VCA en excl. toeslag hoogwerker.

Over heel Nederland

Criminaliteitspreventie cursussen volg je in heel Nederland!