klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Heldere theorie instructie, met duidelijke praktijk voorbeelden.

Ley, Panningen.

Nascholing en cursussen

Code 95 behouden door 35 uur nascholing

Om code 95 te behouden en het vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren is het verplicht om 35 uur nascholing te volgen binnen 5 jaar. De enige eis is dat je van de verplichte 35 uur, minimaal één dag (7 uur) een praktijktraining volgt, waarvan je zelf 2,5 uur actief rijdt.

*Mocht u onverhoopt de cursus willen verzetten, dan kan dit kosteloos tot 2 weken voor de cursusdatum. Bij annulering of het verzetten van de cursus tussen 1 en 2 weken voor de cursusdatum, brengen wij 50 % van het cursusbedrag in rekening. Bij annulering of het verzetten van de cursus binnen 1 week wordt 100 % van het cursusbedrag in rekening gebracht. 

*excl. examengelden VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag hoogwerkeropleiding en CCV aan- en afmeldkosten van €24,50 pp p/dag.

Losse nascholingscursussen

Zelf een nascholingspakket samen stellen wat perfect is ingericht op jouw wensen, bedrijf en/of diensten? Dat kan natuurlijk ook! Hieronder vind je aantal cursussen. Met het alles-in-één-pakket kies je voor 4 theoriedagen en 1 dag praktijk compleet voor € 825,- excl. BTW.

Bekijk hieronder ons volledige nascholingsaanbod (U = theorie, W = praktijk)

Over heel Nederland

Grootste spreiding in Nederland

Smits Opleidingen heeft meerdere opstaplocaties in het land. Hierdoor zijn we altijd in de buurt, wel zo makkelijk. Dit geldt zeker voor de beroepsopleidingen, waarvan een groot deel ook in-company gegeven kan worden.

Voor het auto-, motor- en scooterrijbewijs richten we ons op de regio Oss, Uden, ‘s-Hertogenbosch, Veghel en Nijmegen. Ga met je muis over één van de onderstaande iconen om de locaties te bekijken.