• Nascholing en Cursussen

Nascholing en Cursussen

Om code 95 te behouden en het vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren is het verplicht om 35 uur nascholing te volgen binnen 5 jaar. De enige eis is dat je van de verplichte 35 uur, minimaal één dag (7 uur) een praktijktraining volgt, waarvan je zelf 2,5 uur actief rijdt.

Bij de meeste opleidingen is er geen sprake van extra thuisstudiebelasting, uitzonderingen hierop zijn de cursussen VCA en ADR.

C rijbewijs

Theorie- en praktijkcursussen

Bij Smits Opleidingen is er keuze uit een breed pakket aan theoriecursussen te kiezen, waarbij de blijven vernieuwen in het aanbod. Bekijk hier de mogelijke theoriecursussen!

Tevens hebben we een divers aanbod in praktijktrainingen, die we blijven vernieuwen. Bekijk hier ons aanbod. Hierbij les je natuurlijk op de allernieuwste DAF Euro 6 vrachtwagens. Onze instructeurs zijn specifiek door specialisten van DAF Nederland getraind om bijvoorbeeld de HNR training voor dit voertuig te mogen geven.

Geef jouw voorkeur door aan de afdeling Planning en zij plannen in overleg een datum en locatie met je in.

Incompany training

Graag een training op maat? Of cursus in huis laten verzorgen? Dat kan! Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen, speciaal toegepast op uw bedrijf, waarin we rekening houden met uw wensen. Tevens kunnen alle theorieopleidingen op locatie worden gegeven. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Over heel Nederland

Smits Opleidingen is een landelijke professionele opleider voor alle rijbewijzen, (interne) logistieke opleidingen en cursussen met meer dan 50 jaar ervaring.