klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Relaxte les en heel duidelijk uitgelegd, ik kon niet anders dan..

Monique, Dordrecht

U24-1 Chauffeursdag

Wanneer je op één dag juist graag verschillende onderwerpen wilt doornemen, dan is de nascholingscursus voor code 95 de ‘Chauffeursdag’ de juiste keuze. Tijdens de Chauffeursdag besteden we aandacht aan veiligheid, techniek en gezondheid. We behandelen onderwerpen op het gebied van schadepreventie, verkeersregels, gezondheid en persoonlijke veiligheid op een informele manier.  Je hebt de keuze uit twee cursusvarianten namelijk ‘schadepreventie en verkeersregels’ of ‘gezondheid en persoonlijke veiligheid’. 

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 197,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Chauffeursdag

Cursus

U24-1 Chauffeursdag

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 197,-

U24-1 Chauffeursdag

Voor de nascholingscursus ‘U24-1 Chauffeursdag’ zijn er twee cursusvarianten. Welke versie kies jij?

Lesprogramma versie 1: schadepreventie en verkeersregels
Methodes en principes van lading zekeren, verkeerswet- en regelgeving, schadeformulier/afwikkeling en werking digitale tachograaf.

Lesprogramma versie 2: gezondheid en leefstijl
Zit- en stuurhouding, verkeerswet- en regelgeving, fysieke belasting en gezonde leefstijl.

Boek hier de cursus Chauffeursdag
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

De chauffeursdag kan een opzet zijn voor een compleet nascholingspakket. Maak je keuze uit de andere theoriecursussen en een praktijkcursus. Bij Smits Opleidingen maak je een alles-in-één pakket en betaal je nu slechts € 825,- excl. BTW*.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het alles-in-één-pakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.