klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Heldere theorie instructie, met duidelijke praktijk voorbeelden.

Ley, Panningen.

U21-1 EHBO

Veiligheid is belangrijk binnen je vakgebied en voor jouzelf. Het leren van verschillende levensreddende handelingen en het kunnen reageren op diverse ongeval situaties kan je hierbij helpen. In de cursus EHBO leer je de 5 belangrijke punten bij het verlenen van eerste hulp. Tevens leren we je mensen te vervoeren over een korte afstand, omgaan met verband- en hulpmiddelen, reanimatie en het gebruik van een AED.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 197,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

1-daagse EHBO cursus

U21-1 EHBO

Cursus

U21-1 EHBO

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 197,-

Nascholingscursus EHBO

Tijdens de nascholingscursus EHBO leer je verschillende levensreddende handelingen, zodat je kan reageren op diverse ongevalssituaties. De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod: vitale functies; brandwonden en shock; kneuzing, verstuiking en botbreuken, epilepsie, suikerziekte, beroerte en gebruik drank en drugs; hoe te handelen bij een ongeval; hoe te handelen bij brand; verslikking, stabiele zijligging en reanimatie en aanleggen wonddrukverband.

Wil je de cursus mee laten tellen voor code 95? Dat kan. Dan komt er € 24,50 ex btw per persoon bij voor het aan- en afmelden bij het CCV.

Deze cursus is ook te gebruiken voor 7 nascholingspunten
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

De cursus U21-1 EHBO kan onderdeel zijn van een compleet nascholingspakket. Dan heeft u de cursus al vanaf € 100,-excl. BTW! Maak het pakket compleet en kies vier cursussen uit onze selectie theoriecursussen en een praktijkcursus. Een alles-in-één pakket kost je nu € 825,- excl. btw*.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p per dag.

Boek het alles-in-één pakket voor de nascholing

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.