Theorie voor de Vrachtwagen halen buiten werktijd?

Heeft u collega’s die graag het vrachtwagenrijbewijs willen halen of heeft u net een nieuwe medewerker aangenomen die vrachtwagenchauffeur wil worden? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u, namelijk onze avondopleiding!

Om een praktijkexamen af te kunnen leggen, moeten eerst de examens van de vakken RV1 (Verkeer en Techniek) en V2C (Goederenadministratie) succesvol worden afgerond. Om daar goed op voorbereid te zijn met de meeste kans van slagen, verzorgen wij klassikale opleidingen. In de avondopleiding worden beide vakken uitgebreid behandeld en is er de mogelijkheid om examens te oefenen en natuurlijk vragen te stellen. Zoals de naam al zegt, is de theorieles in de avond na het werk, wat een voordeel kan zijn voor uzelf of uw medewerkers in tegenstelling tot het volgen van een dagopleiding.

De opleiding wordt gegeven op meerdere opleidingslocaties, waaronder Oss, Tiel, Nijmegen en Arnhem, en sinds kort ook in Uden!  

Beschikbare data voor de avondopleiding: https://www.smitsopleidingen.nl/beroepsopleiding/theorie-data-lichte-vrachtwagen/

Alle voordelen op een rij:

  • Goede voorbereiding op het theorie-examen
  • Slagingspercentage van meer dan 90%
  • Leren toepassen van de theorie in verkeerssituaties
  • Persoonlijke coaching
  • Dag- of avondopleiding voor de theorie mogelijk
  • Ook uitgebreid aanbod voor de praktijk

De avondopleiding is ook te combineren met een dagopleiding, en zélfs te verdelen over meerdere opleidingslocaties. Net wat u het beste uitkomt. Wilt u graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact op via 0412 – 62 55 53 of stuur een e-mail naar info@smitsopleidingen.nl