• Maatwerk

Maatwerk oplossingen

Chauffeurs gevraagd zonder rijbewijs

Naast onze kant-en-klare opleidingen, hebben we diverse opleidingen op maat. Het project ‘chauffeurs gevraagd zonder rijbewijs’ is daar een voorbeeld van. Veel transportbedrijven hebben te maken met een tekort aan chauffeurs. Het opleiden van nieuwe chauffeurs is de komende jaren cruciaal. Ben jij in deze lastige tijd op zoek naar goede chauffeur, via een recruiter of je eigen netwerk, maar heb je weinig resultaat?

 

 

Smits Opleidingen denkt met je mee!

Wij helpen graag met het werven van kandidaten die bij jouw transportbedrijf willen werken en bereid zijn om het vrachtautorijbewijs te behalen. Omdat we de doelgroep goed kennen én de inschrijfprocedure toegankelijk en laagdrempelig maken, weten wij snel goede kandidaten te bereiken. Na een selectieprocedure van jouw transportbedrijf en Smits Opleidingen, kan de kandidaat starten met het traject.

De opleiding wordt vervolgens verzorgd door Smits Opleidingen, een snelle en ervaren rijschool voor jouw toekomstige (vrachtwagen)personeel. Binnen vier weken kan jouw nieuwe werknemer al de weg op. Daarnaast starten we al binnen twee weken én geven we lessen op de modernste voertuigen.

In deze tijd waar beroepschauffeurs niet voor het oprapen liggen, ondersteunen wij je graag! Op dit moment werken we al samen met onder andere Vos Logistics, Beter Bed en Visser Duiven.

C rijbewijs