klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

8,9

Heldere theorie instructie, met duidelijke praktijk voorbeelden.

Ley, Panningen.

Vrachtwagen theorie

Snel of in eigen tempo de theorie halen?

Er zijn drie verschillende opleidingsvarianten om je voor te bereiden op de theorie examens RV1 (Verkeer en Techniek) en V2C (Goederenadministratie). Alle varianten zijn inclusief 2 theorie examens, die wij voor je inplannen bij het CBR.

Wil je leren in je eigen tempo? Dan is zelfstudie met e-learningmodule wellicht wat voor jou. Wil je wat meer houvast, de mogelijkheid om klassikaal examens te oefenen en vragen te stellen over onderwerpen die nog niet helemaal duidelijk zijn? Dan hebben we een unieke opleidingsvariant van zelfstudie met twee examentrainingsdagen. Juist geschikt als je slechts een beperkt aantal dagen vrij kunt krijgen en toch enige klassikale ondersteuning nodig hebt.

Wil je snel je theorie halen met de grootste kans van slagen? Dan kies je voor klassikaal theorieles. Starten kan binnen twee weken!

Bekijk hier de pakketten voor theorie Bekijk hier de theoriedata

De voordelen van Smits:

 • Snel starten op locatie naar keuze
 • Klassikaal les in Oss, Tiel, Nijmegen of Arnhem
 • Goede voorbereiding op theorie examen
 • Slagingspercentage van meer dan 90%
 • Leren toepassen van de theorie in verkeerssituaties
 • Persoonlijke coaching

  Vrachtwagen theorie pakketten

  Klassikaal theorieles

  Slagingskans >90%
  • Les: 6 dagen of 10 avonden of combineren
  • Examentraining
  • Boeken, e-learning, proefexamens
  • 2 CBR examens
  • Locatie: Oss, Tiel, Nijmegen of Arnhem
  € 995,00*

  Combinatie

  Zelfstudie + klassikaal
  • 2 examentrainingsdagen
  • Boeken, e-learning, proefexamens
  • 2 CBR examens
  • Locatie: Oss, Tiel, Nijmegen of Arnhem
  € 559,00*

  Volledige zelfstudie

  Digitaal, op eigen tempo
  • Boeken, e-learning en proefexamens
  • 2 CBR examens
  • Locatie: heel Nederland
  € 375,00*

  *excl. BTW en 0% BTW voor particulieren. De totale studiebelasting ligt tussen de 60 en 75 uur (afhankelijk van het niveau), inclusief eventuele cursusdagen, examens en thuisstudie.

  Inhoud van de theorie

  RV1: Het theorievak RV1 (Verkeer en Techniek) behandelt gedragsregels, verkeerswetgeving en functie en werking verkeerstechniek.

  V2C: Bij het V2C (goederenadministratie) examen worden er vragen gesteld over onder andere veiligheidsaspecten, milieuaspecten, relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en het Arbeidstijdenbesluit vervoer, en relevante bepalingen in de vervoerswetgeving.

  Beide examens duren elk 75 minuten en bestaan beide uit 50 vragen.

  Klassikaal theorieles

  Wil je de grootste kans hebben om te slagen? Dan is klassikale theorieles de beste keuze. De theorie opleiding kan in de avond en overdag worden gevolgd, zélfs een combinatie hiervan is mogelijk. Ook is te combineren in opleidingslocaties, bijvoorbeeld de RV1 dagopleiding in Oss en de V2C avondopleiding in Nijmegen. Net wat het beste in jouw planning schikt.

  Klassikaal theorieles met een slagingspercentage van meer dan 90%! Goed voorbereid voor het theorie-examen. Bekijk hier welke pakketten wij aanbieden.
  Volg theorielessen bij Smits Opleidingen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn voor de rijlessen. Bekijk hier onze pakketten.

  Zelfstudiepakket met 2 klassikale examentrainingsdagen

  Het zelfstudiepakket met examentrainingsdagen heeft dezelfde voordelen als het zelfstudiepakket, maar biedt ook de kans de examens RV1 en V2C klassikaal te oefenen, vragen te stellen en indien gewenst kort bepaalde onderdelen te bespreken. 
  Juist geschikt voor mensen die slechts een beperkt aantal dagen vrij kunnen krijgen, maar wel enige klassikale ondersteuning nodig hebben. De examentrainingsdagen worden gegeven op onze locaties in Oss, Arnhem, Tiel of Nijmegen.

  Zelfstudiepakket

  Het zelfstudiepakket is ideaal als je in jouw eigen tempo wilt studeren of het studeren op de computer prefereert boven een lesboek. Het pakket bevat namelijk naast de boeken Verkeer, Techniek en Administratie Goederenvervoer, ook een e-learningmodule. Deze module wordt ondersteund met video, animaties, foto’s, tekeningen en examentrainingen om de stof nog beter tot de verbeelding te laten spreken. Om de geleerde stof te oefenen beschikken de boeken elk over 8 proefexamens opgesteld volgens CBR norm. Het aanvragen van de twee examens bij het CBR regelen wij voor jou.

  Het zelfstudiepakket is ideaal als u in uw eigen tempo wilt studeren voor de theorie van het vrachtautorijbewijs. Bekijk hier onze pakketten!
  8,9

  Super goede theorie lessen gehad van Ad Jonas! Super leraar!

  Jordi, Kesteren.