• Word ook rijcoach!

Word ook rijcoach!

Start jouw carrière bij Smits Opleidingen en ontdek de veelzijdigheid van het verkeersonderwijs. Als rijcoach is geen dag hetzelfde. Of je nu rijles geeft, voor de klas staat, of beide doet, je ontmoet verschillende mensen die graag van jou willen leren.

Je start bij de basis; het behalen van je WRM certificaat voor het B-rijbewijs. Met een interne opleiding kun je hiervoor binnen 6 tot 8 maanden slagen. Daarna zijn er tal van mogelijkheden en opleidingen die je kunt gaan volgen om bijvoorbeeld motorinstructeur, vrachtwageninstructeur, of verkeersdocent te worden. Ook is het mogelijk om les te geven op de heftruck en andere logistieke voertuigen én zelfs op een brandweerwagen of voertuig van defensie.

Wij betalen de opleiding en jij bent verzekerd van een baan. Een echte win-win situatie! Geïnteresseerd geworden? Kom dan naar de informatieochtend voor de rijcoachopleiding op zaterdag 22 januari.

Meld je aan voor de informatieochtend op zaterdag 22 januari in Oss!

Kom alles te weten over de opleiding tot rijcoach. Na het versturen van dit formulier ontvang je een bevestiging van jouw aanmelding, het adres en de starttijd. Tot dan!