Allround transportopleider nu ook in de regio Arnhem actief

Professionele opleider voor beroepsopleidingen, bekwame instructeurs, zeer kundig kantoorpersoneel, de modernste voertuigen om in te lessen en ook nog eens uitgebreide mogelijkheden om vooral snel te starten én in no time te slagen. Dat is heel kort samengevat Smits Opleidingen: een landelijke speler op het gebied van allround rijopleidingen en een specialist als het aankomt op snelheid en kwaliteit.

Wat in 1974 lokaal begon als kleine autorijschool is inmiddels uitgegroeid tot een rijopleider van nationaal formaat. Met trainings- en opstaplocaties door heel Nederland kan ieder (logistiek) bedrijf en de particulier terecht bij deze professionals. Onlangs is er een nieuwe opleidingslocatie in Duiven opgestart, zodat de Gelderse regio nu ook volledig bediend wordt en de landelijke dekking helemaal compleet is.

Mark Muschter, Teamleider L&D Operations bij Suez Recycling and Recovery Netherlands, vertelt het volgende: “SUEZ biedt medewer­kers de mogelijk­heid hun C-rijbewijs te halen en zo door te groeien naar de functie van chauffeur. Smits Opleidin­gen is hierin voor ons een professio­ne­le partner.”

Praktijkgericht, snel en hoog slagingspercentage
Wie met Smits Opleidingen in zee gaat, kan rekenen op een zeer betrouwbare partner. Grote transport- en logistieke bedrijven zoals Vos Logistics doen niet voor niets al vele jaren zaken met deze professionele opleider. “Al meer dan 40 jaar doen we ons uiterste best om al onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Praktijkgericht en snel, met een hoog slagingspercentage,” benadrukt Arno Smits, directeur van Smits Opleidingen. “Er is momenteel een enorme vraag naar chauffeurs. Omdat wij landelijk opereren kan iedereen binnen twee weken bij ons terecht en dus ook snel het rijbewijs halen en starten met werk. Daar ligt echt onze kracht. We werken daarnaast met het aller modernste materieel. En dan zijn er ook nog de gedreven instructeurs en het vakkundige kantoorpersoneel. Alles en iedereen heeft hier hetzelfde doel voor ogen: dat mensen zo snel mogelijk en goed hun rijbewijs halen, voor welk voertuig dan ook.”

Passievol en bekwaam
De directeur heeft alle reden om trots te zijn op zijn bedrijf. Smits Opleidingen is niet alleen een zeer stabiele speler in de rijopleidingsmarkt, het is in 40 jaar tijd ook nog eens ontzettend gegroeid. En niet alleen met nieuwe locaties en trainingen, maar zeker ook als bedrijf zelf. Zo is er weinig tot geen verloop onder het personeel en iedereen is even passievol als bekwaam. De 53 personen die in dienst zijn van Smits staan stuk voor stuk met de neus in dezelfde richting en delen allemaal dezelfde passie en drive.

Klassikale theorie en nascholing
Logistieke en transportbedrijven in Gelderland die een betrouwbare rijopleider zoeken en vooral ook snel willen schakelen, zijn dus écht aan het juiste adres bij Smits Opleidingen. Uiteraard zijn ook particulieren, die 0% BTW betalen, welkom om te lessen en te slagen. Want Smits bedient alle markten met dezelfde professionaliteit. In twee weken starten en vervolgens binnen één maand een vrachtwagenrijbewijs halen? Lessen op de allernieuwste DAF XF EURO 6? Klassikale theorieles overdag of liever in de avond? Wekelijkse nascholingsopleidingen voor Code 95 volgen? Aanhangerrijbewijs (rijbewijs BE) in één dag halen vanaf een van de 22 locaties in Nederland? De mogelijkheden zijn legio. Of beter gezegd: op rijopleiding gebied is bij Smits Opleidingen eigenlijk alles mogelijk! In de regio Arnhem, Gelderland en natuurlijk ook de rest van Nederland.

Het artikel heeft in de Gelderlander gestaan.