Motor theoriecursus

Gratis in het ‘Rij & REV’IT’ motorstarterspakket

Om deel te kunnen nemen aan het AVD praktijkexamen heb je een theoriecertificaat nodig. Smits verzorgt klassikale theorielessen waarin je optimaal wordt voorbereid op het theorie examen. De theorie opleiding wordt gegeven op woensdagavond en bestaat uit drie lesavonden van 2,5 uur.

Kosten

De kosten van de theorie opleiding bedragen € 139,-. Dit is exclusief het examengeld.
Volg je ook de praktijkopleiding bij ons, dan zit deze theoriecursus gratis in het pakket.

De voordelen van Smits:

 • Klassikaal les op woensdagavond
 • Blokken van 2,5 uur
 • Veel persoonlijke begeleiding
 • Optimale voorbereiding op het theorie-examen

  Zelf het theorie-examen aanvragen

  Het is ook mogelijk om zelf het theorie-examen bij het CBR aan te vragen, ga hiervoor naar de CBR site en log in met je DigiD.

  Theorie examen

  Voor de meeste leerlingen is het standaard theorie-examen à € 43,00 toereikend. Er zijn echter nog twee andere soorten theorie-examens beschikbaar in het geval je dyslectisch bent of andere beperkingen of leerproblemen hebt. Meer informatie.

  Volg je rijlessen bij Smits Opleidingen en wil je ook graag theorieles?

  Gratis in het Rij&REV'IT starterspakket

  BOVAG-garantie

  Smits Opleidingen is al jaren een BOVAG-rijschool. Dit heeft vele voordelen voor onze leerlingen. Elke BOVAG-rijschool werkt uitsluitend met de beste instructeurs. Bovendien zijn de lesauto’s goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen. Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG vallen onder het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Het BOVAG-garantiefonds zorgt ervoor dat je vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen. Wat er ook gebeurt. Hier zit een eenmalige bijdrage van € 7,95 aan vast. Bij de hierboven beschreven BE opleidingen neemt Smits Opleidingen deze kosten voor haar rekening.

  100% garantie

  Voor lesauto’s moeten speciale verzekeringen worden afgesloten. Uiteraard hebben wij onze auto’s volledig verzekerd. Bovendien laten wij de verzekeringen jaarlijks toetsen door een externe partij. Bij ons bent u dus van deur tot deur 100% verzekerd. Om dat aan te kunnen tonen, ligt in elke auto het verzekeringscertificaat.

  8,8

  Sinds kort werken we tijdens de lessen met tablets om oefenexamens te maken, zodat je tijdens het theorie examen niet voor verrassingen komt te staan!

  Ad, instructeur