klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Relaxte les en heel duidelijk uitgelegd, ik kon niet anders dan..

Monique, Dordrecht

U30-1 Veilig werken met de hoogwerker

Jij wil graag veilig werken met de hoogwerker. Het is daarom belangrijk om de basisvaardigheden voor het veilig gebruik van een schaar- en telescoophoogwerker te beheersen. In de cursus Veilig werken met de hoogwerker behandelen we wet en regelgeving, de verschillende hoogwerkers met bijbehorende specificaties, technische basiskennis en de bediening.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 235,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Veilig werken met hoogwerker

Cursus

U30-1 Veilig werken met de hoogwerker

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 235,-

Hoogwerker certificaat

Het hoogwerkercertificaat is hét certificaat om veilig te werken met een Schaar- en Telescoop hoogwerker. De opleiding bestaat uit een dagdeel theorie en praktijk. Beide dagdelen worden afgesloten met een examen. Na het succesvol afronden van de examens ontvangt jouw personeel het veiligheidscertificaat dat 5 jaar geldig is!

U30-1 Veiligheidscertificaat voor de hoogwerker 1-daagse
€ 235,- excl. BTW *. De cursus wordt gegeven in Oss of incompany.

*Dit is inclusief gebruik van lesmateriaal, het examen en bruikleen van veiligheidshandschoenen.

Boek deze cursus
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Maak van de cursus U30 Veilig werken met de hoogwerker direct een compleet nascholingspakket! Met 4 theoriecursussen en een praktijkcursus ben je in één keer klaar voor de 35 uur nascholing. Je betaalt nu geen €1137,- maar slechts € 825,- excl. btw*.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het alles-in-één-pakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.