klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Sinds kort werken we tijdens de lessen met tablets om oefenexamens..

Ad, instructeur

U45-1 Actualisering kennis en vakbekwaamheid

Wanneer je werkt met technische hulpmiddelen merk je dat de ontwikkeling in de techniek en regelgeving snel verandert. Het is belangrijk dat een beroepschauffeur zijn kennis op dit gebied actueel houdt. Met de cursus actualisering kennis vakbekwaamheid chauffeur krijgt de chauffeur inzicht in technische ontwikkelingen en regelgevingen.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 197,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Actualisering kennis en vakbekwaamheid

Cursus

U45-1 Actualisering kennis en vakbekwaamheid

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss, Nijmegen, Arnhem of in-company

Kosten

€ 197,-

U45-1 Actualisering kennis en vakbekwaamheid

Het doel van de training is om de verkeersveiligheid te verhogen, door de kennis en de vakbekwaamheid van de chauffeur te actualiseren op het gebied van veilig rijgedrag, veiligheidssystemen maar ook te hoe te handelen bij een ongeval en de negatieve effecten van alcohol, medicijnen en drugs op de rijvaardigheid.

Het lesprogramma bestaat uit 11 delen theorie:

  • Wet- en regelgeving
  • Digitale tachograaf
  • Voertuigeisen
  • Veilig rijgedrag
  • Invloed van andere weggebruikers
  • Snelheid en bochten
  • Handelen en hulpverlening bij ongevallen
  • Voeding
  • Alcohol, medicijnen en drugs
  • Fysieke en mentale gezondheid
Boek de cursus Actualisering kennis en vakbekwaamheid
Wil jij door middel van je gedrag bijdragen aan het imago van je werkgever? Wil je daarbij fysieke risico’s voorkomen en noodsituaties goed kunnen beoordelen? Boek direct online de cursus.
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

De cursus U15-1 Sociale veiligheid en omgaan met agressie kan onderdeel worden van een alles-in-één pakket. Kies bijvoorbeeld de theoriecursus theoriecursus of theoriecursus en de praktijkcursus praktijkcursus. Met 35 uur aan cursussen heb je de nascholing voor 5 jaar geregeld, bij Smits Opleidingen nu slechts voor €825,- excl. btw*!

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.