klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

SUEZ biedt medewerkers de mogelijkheid hun C-rijbewijs te halen en zo..

Mark Muschter, Teamleider L&D Operations bij Suez Recycling and Recovering Netherlands

U15-1 Sociale veiligheid en omgaan met stress

Jouw gedrag kan bijdragen aan het imago van je werkgever. Met de cursus sociale veiligheid en omgaan met stress ben je je bewust van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid en leer je noodsituaties beoordelen. We behandelen onder andere verbale en non-verbale communicatie, soorten agressie en feedback technieken. 

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 197,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Sociale veiligheid en omgaan met stress

Cursus

U15-1 Sociale veiligheid en omgaan met stress

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 197,-

U15-1 Sociale veiligheid en omgaan met stress

De doelstelling van deze cursus is: fysieke risico’s kunnen voorkomen, zich bewust zijn van het belang van een goede fysieke en mentale gezondheid, noodsituaties kunnen beoordelen en door zijn gedrag bijdragen aan het imago van de onderneming.

Het lesprogramma bestaat uit twee onderdelen, namelijk theorie en praktijk. Het theoriegedeelte bestaat uit verbale en non verbale communicatie, feedback technieken, conflict- en stresshantering, soorten agressie, kenmerken agressief gedrag, bestrijding van agressie en vaardigheden om met agressie om te gaan. Het praktijkonderdeel bestaat uit conflict- en stresshantering, feedback geven en ontvangen en omgaan met agressie.

Boek de cursus Sociale veiligheid en omgaan met stress
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

De cursus U15-1 Sociale veiligheid en omgaan met stress kan onderdeel worden van een alles-in-één pakket. Kies bijvoorbeeld de theoriecursus theoriecursus of theoriecursus en de praktijkcursus praktijkcursus. Met 35 uur aan cursussen heb je de nascholing voor 5 jaar geregeld, bij Smits Opleidingen nu slechts voor € 825,- excl. btw*!

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.