klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Super goede theorie lessen gehad van Ad Jonas! Super leraar!

Jordi, Kesteren.

W02-1 Rijoptimalisatie - Schade preventie

Om het vak van beroepschauffeur zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat je zelfverzekerd achter het stuur zit. De cursus Rijoptimalisatie – Schade preventie is gericht op het voorkomen van ongevallen en zorgt ervoor dat je defensiever rijdt dan voorheen.

Na het volgen van deze praktijkcursus ben je je bewust van risicovolle situaties in het verkeer en kun je hiernaar handelen. Dit geldt niet alleen voor situaties op de weg, maar ook tijdens het laden of lossen van een lading. Je rijdt alerter en de kans op schade en ongevallen is kleiner. Win-win voor jou én medeweggebruikers!

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 349,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Rijoptimalisatie

Cursus

W02-1 Rijoptimalisatie – Schade preventie

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss, Tiel, Nijmegen, Arnhem

Kosten

€ 349,-

W02-1 Rijoptimalisatie

De doelstelling van de cursus is dat de cursist in staat is om defensiever te rijden dan voorheen en bewust is van de risicovolle situaties die op de weg bij het laden en lossen kunnen voorkomen.

Het lesprogramma bestaat uit een gedeelte praktijk en een gedeelte theorie.
• Theorie: rijtechniek, schadeformulieren, spiegelafstand, het stellen van spiegels en het voorkomen van incidenten bij op- en instappen.
• Praktijk: onderwerpen uit de theorie, controle houden op en manoeuvreren met voertuigen en omgaan met weersomstandigheden.

Boek de cursus Rijoptimalisatie
Aanhanger achter vrachtauto rijlessen op een kruispunt
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Wil je de cursus W02-1 Rijoptimalisatie – Schade preventie in een compleet pakket? Kies dan naast deze praktijkdag nog voor vier van onze theoriecursussen. Met een alles-in-één pakket heb je de gehele nascholing dan voor 5 jaar in één keer geregeld. Nu voor slechts € 825,- excl. BTW*. Met de cursus Rijoptimalisatie behaal je 7 uur van de verplichte 35 uur voor nascholing.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.