Praktijkcursussen voor code 95

Unieke mogelijkheden voor de praktijkdag

Voor de praktijkdag kun je kiezen uit W01 Het Nieuwe Rijden (HNR), W05 Manoeuvreren of W02 Rijoptimalisatie. Hierbij les je natuurlijk op de allernieuwste DAF Euro 6 vrachtwagen. Onze instructeurs zijn specifiek door specialisten van DAF Nederland getraind om de HNR training voor dit voertuig te mogen geven.

Bovendien kun je voor de praktijkdag kiezen uit het lessen met een schamel, trekker/oplegger, wipkar of losse bakwagen. Geef jouw voorkeur aan de planning door en zij plannen een datum samen met je in.

Bekijk alle praktijkcursussen voor nascholing

Meld je aan voor deze cursus

Praktijkcursussen

Alles-in-één pakket voor code 95

Met ons alles-in-één pakket kun je zelf kiezen welke nascholingscursussen je wilt volgen. Zelfs cursussen als ADR, VCA en de heftruckopleidingen vallen binnen dit pakket. Voorwaarde is wel dat je één praktijkdag (7 uur) volgt en de overige 28 uur aan theoriecursussen naar keuze besteedt. Zo heb je op een simpele manier en tegen een zeer scherpe prijs de nascholing van 35 uur voor 5 jaar geregeld. Een alles-in-één pakket kost je nu € 825,- excl. btw*.

Boek het alles-in-één-pakket voor de nascholing

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p per dag.

Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!