klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Sinds kort werken we tijdens de lessen met tablets om oefenexamens..

Ad, instructeur

W05-1 Manoeuvreren schamel aanhanger

Om het vak van beroepschauffeur zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk dat je zelfverzekerd achter het stuur zit. De cursus is bedoeld voor chauffeurs die hun rijstijl ten aanzien van manoeuvreren willen optimaliseren en zich bewust willen maken van de omgeving en het voertuig.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 349,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Let op: voor deze cursus dien je in het bezit te zijn van een CE-rijbewijs (vrachtwagen met aanhanger)

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Manoeuvreren schamel aanhanger

Cursus

W05-1 Manoeuvreren schamel aanhanger

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss, Tiel, Nijmegen, Arnhem

Kosten

€ 349,-

W05-1 Manoeuvreren schamel aanhanger

De doelstelling van de cursus is dat de cursist in staat is om het voertuig te manoeuvreren in verschillende situaties.

Het lesprogramma bestaat uit praktijk-oefening.
• Praktijk: Manoeuvreren, controle van het voertuig, rijtechniek (kijken, observeren en concentreren), omgaan met manoeuvreersituaties en koppelprocedure.

Boek de cursus Manoeuvreren schamel aanhanger
Aanhanger achter vrachtauto rijlessen op een kruispunt
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Wil je de cursus W05-1 Manoeuvreren schamel aanhanger in een compleet pakket? Kies dan naast deze praktijkdag nog voor vier van onze theoriecursussen. Met een alles-in-één pakket heb je de gehele nascholing dan voor 5 jaar in één keer geregeld. Nu voor slechts € 825,- excl. BTW*. Met de cursus Manoeuvreren schamel aanhanger behaal je 7 uur van de verplichte 35 uur voor nascholing.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.