klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

SUEZ biedt medewerkers de mogelijkheid hun C-rijbewijs te halen en zo..

Mark Muschter, Teamleider L&D Operations bij Suez Recycling and Recovering Netherlands

U16-2 Vakbekwaamheid Vorkheftruck

Vorkheftruck

Wil jij een praktijkgerichte opleiding voor de nascholing? Dan is de cursus Heftruck iets voor jou! Tijdens de cursus Heftruck leer je uitstekende kennis en vaardigheden voor het veilig en vakkundig bedienen van een vorkheftruck of reachtruck, zodat je er veilig en vakkundig mee om kunt gaan. 

Het veiligheidscertificaat is vooral bedoeld als je incidenteel op de heftruck gaat rijden. Wil je beroepschauffeur op de heftruck worden en ga je dagelijks met de vorkheftruck rijden? Dan kies je voor een vakbekwaamheidscertificaat.

Boek het alles-in-één pakket voor nascholing

Meld je aan voor deze cursus

U16-2 Vakbekwaamheid vorkhEFTRUCK

U16-2 Veiligheidscertificaat Vorkheftruck

Het veiligheidscertificaat voor de heftruck is een basiscertificaat. Dit certificaat garandeert een zekere basiskennis voor veilig werken en hiermee voldoet je werkgever aan de eisen van de SZW inspectie. Het certificaat is vooral bedoeld voor personen die incidenteel op de heftruck rijden. De cursus bestaat uit een gedeelte theorie en een

gedeelte praktijk, beide worden afgesloten met een examen. De prijzen zijn exclusief btw, maar inclusief examens, bruikleen boeken en veiligheidsschoenen, en een geplastificeerd certificaat in creditcardmodel. Particulieren betalen tegenwoordig 0% BTW, doordat wij een CRKBO geregistreerde instelling zijn.

Cursus

U16-2 Veiligheidscertificaat Vorkheftruck hercertificering

U16-2 Veiligheidscertificaat Vorkheftruck

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

14 uur / 14 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 245,-

€ 389,-

U16-2 Vakbekwaamheid Vorkheftruck

Het vakbekwaamheidscertificaat is een zogenaamd beroepskwalificerend certificaat. Geschikt voor kandidaten die fulltime op een heftruck aan de slag gaan. Als je in het bezit bent van dit certificaat, mag je jezelf heftruckchauffeur van beroep noemen. De cursus bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk,


beide worden afgesloten met een examen.
Specifiek voor het praktijkexamen geldt dat gerichte opdrachten binnen een bepaald tijdsbestek dienen te worden uitgevoerd. Hierbij spelen technische beheersing van het voertuig, inzicht in veiligheids- en verkeersregels en snelheid een belangrijke rol.

Cursus

U16-2 Vakbekwaamheid Vorkheftruck hercertificering

U16-2 Vakbekwaamheid Vorkheftruck

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

14 uur / 14 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 245,-


€ 535,-

Inhoud van de cursus

Iedere logistieke opleiding bestaat uit een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De doelstelling van deze cursus is dat de cursist meer kennis krijgt over het gebruik van het materiaal en materiaal, de belading en belasting, veiligheid, wet- en regelgeving, het milieu en ergonomie. Daarnaast staan we stil bij veiligheid en rijtechniek.

Theorie

 • Soorten interne transportmiddelen
 • Hulpmiddelen
 • Voertuigtechniek
 • Arbeidsomstandigheden
 • Werkmethoden
 • Ergonomie

Praktijk

 • Beladen laadbak vrachtauto / simulator
 • Palletstelling van 1 meter diep en verschillende afzethoogtes
 • Palletstelling van 1.20 meter diep
 • Palletstelling met onderdoorgang
 • Inrijdstelling
 • Draagarmstelling
 • Rijden op laadbrug i.c.m. beladen zeecontainer
 • Gebruik heftruck met duplo mast en triple mast
 • Koud stapelen
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Naast een eenmalige cursus, kun je de cursus U16-2 Vakbekwaamheid Vorkheftruck ook in een pakket samenstellen. Hiermee heb je de hele nascholing voor 5 jaar compleet. Je betaalt nu slechts € 825,- excl. BTW*. voor een alles-in-één-pakket.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.