klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Zeer goede les gehad en vlot het examen er achteraan gehad..

Justin

U12-1 Chauffeur Veetransport

Voor jouw werk vervoer je vee. Je gaat graag op een verantwoorde wijze met het veevervoer om en het dierenwelzijn staat hierbij voorop. In de cursus Chauffeur Veetransport behandelen we onder andere het laden van dieren, de wet- en regelgeving, het schoonmaken van de wagen, omgaan met klanten, kwaliteitsregeling en dierziekten.

Het is mogelijk om deze cursus in-company te boeken (prijs op aanvraag), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Neem contact met ons op

Cursus

U12-1 Chauffeur Veetransport (cursus op maat)

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

In-company

Kosten

Prijs op aanvraag

Getuigschrift van Vakbekwaamheid Veetransport

Chauffeurs die vee vervoeren zijn verplicht om in het bezit te zijn van het Getuigschrift van Vakbekwaamheid veetransport. Dit getuigschrift is 5 jaar geldig en kan je verlengen in het jaar dat de vervaldatum van het certificaat verloopt. Het is mogelijk om de cursus mee te laten tellen voor uw code 95. Om de 7 nascholingspunten te behalen hoeft u niet per se een examen af te leggen. Dit is alleen nodig voor het getuigschrift. Wil je de cursus mee laten tellen voor code 95? Dat kan. Dan komt er € 24,50 excl. btw per persoon bij voor het aan- en afmelden bij het CCV.

Neem contact op voor meer info over de cursus Chauffeur veetransport
Chauffeurs die vee vervoeren zijn verplicht om in het bezit te zijn van het Getuigschrift van Vakbekwaamheid veetransport
Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Het is mogelijk om de cursus incompany te doen. De prijs wordt op maat bepaald en is afhankelijk van het aantal deelnemers. Neem contact op voor meer informatie. De cursus U12-1 Chauffeur Veetransport als onderdeel van een alles-in-één pakket voor de verplichte nascholing? Dat kan! Boek nu een nascholingspakket bij Smits Opleidingen en je betaalt slechts € 825,- excl. btw*.

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het alles-in-één-pakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.