klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

8,8

Sinds kort werken we tijdens de lessen met tablets om oefenexamens..

Ad, instructeur

U17-1 Chauffeur autolaadkraan laden en lossen

Voor je werk moet je gebruik maken van een autolaadkraan. Om hier veilig en verantwoord mee om te gaan, kan de cursus Chauffeur autolaadkraan laden en lossen je helpen. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe onderhoud en controleer ik de autolaadkraan? Hoe bouw ik de autolaadkraan op en hoe werkt het? Hoe bedien ik een autolaadkraan veilig? Ook de wet- en regelgeving, ergonomie, lastbehandeling en milieuverantwoord werken zal aan bod komen.

Het is mogelijk om de cursus los te boeken (€ 197,- per cursus), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 750,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Autolaadkraan

Cursus

U17-1 Chauffeur autolaadkraan laden en lossen

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

€ 197,-

Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Maak de cursus U17-1 Chauffeur autolaadkraan laden en lossen onderdeel van een alles-in-één nascholingspakket. Kies bijvoorbeeld de theoriecursus vb theoriecursus en de praktijkcursus vb praktijkcursus. Een alles-in-één pakket van 35 uur kost je nu maar € 750,- in plaats van € 1.137,- excl btw.*

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft uw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, uw subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of u een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kunt u zien welke regeling op u van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als u gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor u voorbereiden.