klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Sinds kort werken we tijdens de lessen met tablets om oefenexamens..

Ad, instructeur

U17-1 Chauffeur autolaadkraan laden en lossen

Voor je werk moet je gebruik maken van een autolaadkraan. Om hier veilig en verantwoord mee om te gaan, kan de cursus Chauffeur autolaadkraan laden en lossen je helpen. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoe onderhoud en controleer ik de autolaadkraan? Hoe bouw ik de autolaadkraan op en hoe werkt het? Hoe bedien ik een autolaadkraan veilig? Ook de wet- en regelgeving, ergonomie, lastbehandeling en milieuverantwoord werken zal aan bod komen.

Het is mogelijk om deze cursus in-company te boeken (prijs op aanvraag), of een alles-in-één pakket te nemen voor slechts € 825,-. Met dit pakket is de hele nascholing voor 5 jaar direct geregeld.

Bekijk ons alles-in-één pakket

Meld je aan voor deze cursus

Neem contact met ons op

Cursus

U17-1 Chauffeur autolaadkraan laden en lossen

Duur / Waarde

7 uur / 7 punten

Locatie

Oss of in-company

Kosten

Prijs op aanvraag

Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

Alles-in-één pakket voor nascholing

Kies voor nascholing in 1 week!

Binnenkort loopt de deadline van de nascholing voor 5 jaar voor velen weer af (2021). Wij bieden de ideale oplossing: nascholing in één week! In onze webshop zijn verschillende vooraf vastgestelde pakketten opgenomen. Neem snel een kijkje!

Maak de cursus U17-1 Chauffeur autolaadkraan laden en lossen onderdeel van een alles-in-één nascholingspakket. Kies bijvoorbeeld de theoriecursus vb theoriecursus en de praktijkcursus vb praktijkcursus. Een alles-in-één pakket van 35 uur kost je nu maar € 825,- in plaats van € 1.137,- excl btw.*

*Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 24,50 p.p. per dag.

Boek het nascholingspakket

SOOB subsidie

Heeft jouw bedrijf recht op SOOB subsidie? Dan kan bij Smits, als gecertificeerd opleider Transport & Logistiek, de subsidie oplopen tot wel 65 % van de lesgeldkosten van de nascholingscursussen. De hoogte van het bedrag is afhankelijk of je een zij-instromer bent of een doorstromer. Op soobsubsidiepunt.nl kun je zien welke regeling op jou van toepassing is en aan welke voorwaarden moet worden voldaan. SOOB bepaalt uiteindelijk het definitieve subsidiebedrag. Geef tijdens de aanmelding aan als je gebruik wilt maken van deze subsidie, dan kunnen wij alvast het een en ander voor je voorbereiden.