klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Sinds kort werken we tijdens de lessen met tablets om oefenexamens..

Ad, instructeur

Nascholing code 95

Code 95 behouden door 35 uur nascholing

Om uw code 95 te behouden en uw vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren is het verplicht om 35 uur nascholing te volgen binnen 5 jaar. De enige eis is dat u van de verplichte 35 uur, minimaal één dag (7 uur) een praktijktraining volgt, waarvan u zelf 2,5 uur actief rijdt.
Er zijn zowel losse cursussen te boeken via onze webshop, als het gemakkelijke alles-in-één pakket voor nascholing! 

Alles-in-één pakket: makkelijk en op maat nascholingspakket

Met ons alles-in-één pakket kunt u zelf kiezen welke nascholingscursussen u wilt volgen. Zelfs cursussen als ADR, VCA en de heftruckopleidingen vallen binnen dit bedrag.* Voorwaarde is wel dat u één praktijkdag (7 uur) volgt en de overige 28 uur aan theoriecursussen naar keuze besteedt. Zo heeft u uw complete nascholing voor 5 jaar direct geregeld!
 
Alles-in-één pakket van 35 uur nu van € 1.137,00 voor maar € 825,- excl. BTW*
 
 *Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 25,55 p.p per dag.

De voordelen van Smits:

 • Ú stelt het voordeelpakket samen dat bij u past
 • Open inschrijving op onze locatie in Nijmegen, Arnhem, Tiel en Oss
 • Een aantal cursussen mogelijk op uw eigen locatie (incompany)
 • Wekelijks meerdere nascholingsopleidingen beschikbaar
 • Volledige nascholing voor 5 jaar geregeld
 • Subsidiemogelijkheden via SOOB
 • Specialist in Euro 6 rijtrainingen (Het Nieuwe Rijden)
 • 0 % BTW voor particulieren
  Speciaal voor de nascholing hebben wij een alles-in-één-pakket. Voor maar 750 euro kun je kiezen uit alle nascholingscursussen. Bekijk ze hier!

  Unieke mogelijkheden voor de praktijkdag

   
  Voor de praktijkdag kunt u kiezen uit Het Nieuwe Rijden (HNR), Manoeuvreren of Rijoptimalisatie. Hierbij lest u natuurlijk op de allernieuwste DAF Euro 6 vrachtwagen. Onze instructeurs zijn specifiek door specialisten van DAF Nederland getraind om de HNR training voor dit voertuig te mogen geven.
   
  Bovendien kunt u voor de praktijkdag kiezen uit het lessen met een schamel, trekker/oplegger, wipkar of losse bakwagen. Geef uw voorkeur aan de planning door en zij plannen een datum samen met u in.
   

  Losse nascholingscursussen

  Heeft u al enkele cursussen gevolgd en bent u op zoek naar een goede aanvulling? Dan kunt u ook bij Smits Opleidingen terecht. Door actuele ontwikkelingen hebben we recent ons nascholingsaanbod uitgebreid met cursussen rondom het thema Veiligheid in en om de vrachtwagen. 

  Aanvullende informatie over de mogelijke cursussen voor de nascholing vindt u boven in het scherm, in het zwarte menu, onder ‘nascholing en cursussen’.

  Boek hier direct één of meerdere nascholingscursussen
  9,0

  Super goede theorie lessen gehad van Ad Jonas! Super leraar!

  Jordi, Kesteren.