klanten

vertellen

klantenbeoordelingen

9,0

Sinds kort werken we tijdens de lessen met tablets om oefenexamens..

Ad, instructeur

Corona update (14 januari 2020)

Tot op heden is het nog onduidelijk wanneer we weer kunnen starten met rijlessen (praktijk), cursussen, opleidingen en/of examens.

Als uitzondering hierop is dat motorrijlessen (individueel) en online theorie wel doorgaan. Alle overige lessen niet tot nader bericht. Mochten we weer definitief kunnen starten, dan nemen wij zelf contact op met onze leerlingen. Daarom willen wij vragen om ons bericht af te wachten.

Logistiek

Betere kansen met een logistieke opleiding

Tijdens je werk heb je wellicht al eens met een heftruck of hoogwerker gewerkt. Maar hoe ga je hier veilig mee om en wat zijn de risico’s? Bij Smits leer je veilig en schadepreventief te werken met het interne transportmiddel en risico’s op een arbeidsongeval voor jezelf en je directe collega’s zoveel mogelijk te beperken.

Binnen 1 tot 1,5 dag kan je een veiligheidscertificaat al op zak hebben. Naast het veilig kunnen werken, levert het je nog meer voordelen op. Je bent breder inzetbaar binnen het bedrijf of je kunt je positief onderscheiden op de arbeidsmarkt als je werkzoekende bent.

Diverse interne transportmiddelen

Er is een diversiteit aan logistieke opleidingen voor het veilig leren werken met o.a. de vorkheftruck, reachtruck, hoogwerker (schaar en telescoop), elektrische pallettruck (EPT), verreiker, hoogbouwtruck en de autolaadkraan (ALK). Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een veiligheids- of vakbekwaamheidscertificaat. Een veiligheidscertificaat is in 1 of 2 dagen al te behalen. Het behalen van een vakbekwaamheidscertificaat duurt minimaal 3 dagen en is geschikt voor diegene die beroepschauffeur op de heftruck of reachtruck wil worden en hele dagen op het transportmiddel gaat rijden.

heftruck Reachtruck Hoogwerker Elektrische pallettruck Hoogbouwtruck Verreiker
We verzorgen naast onze brede aanbod aan heftruckcursussen ook gecombineerd met reachtruckcursussen. Bekijk ons aanbod

Opleiding op maat

Onze klant Heurkens & van Veluw vertelt in de film over de voordelen van het volgen van een logistieke opleiding op de eigen locatie. Hun medewerkers hebben een 2-daagse opleiding gevolgd, waarbij de heftruck, de bovenloopkraan en de vacuümlift aan bod kwamen. Wil je net als hen een opleiding op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Alle logistieke opleidingen ook incompany

Naast onze opleidingslocatie in Oss, kunnen onze logistieke opleidingen ook incompany worden verzorgd. Zeker als er meerdere werknemers opgeleid moeten worden, kan dit veel voordeliger zijn per persoon. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Kan ook meetellen voor code 95

Het merendeel aan logistieke opleidingen is ook in te zetten als nascholing code 95 voor beroepschauffeurs op de vrachtwagen. Afhankelijk van het aantal dagen is hier een waarde van 7 of 14 punten aan toe te kennen.

Meer informatie