Specialist in Euro 6 trainingen
Home » Nascholing » Specialist in Euro 6 trainingen
Terug   Print  

Specialist in Euro 6 rijtrainingen

Smits Opleidingen is een officiële DAF partner en verzorgt nu ook rijtrainingen Het Nieuwe Rijden (HNR) specifiek voor Euro 6 voertuigen. Hierbij lest u natuurlijk op ons allernieuwste DAF Euro 6 voertuig. Daarnaast zijn onze instructeurs specifiek door specialisten van DAF Nederland getraind om deze driver training voor dit voertuig te mogen geven.

Ook zijn we een samenwerking aangegaan met verschillende DAF dealers in de regio. Bij elke vanaf 1 januari 2015 gekochte DAF truck zit een gratis rijtraining HNR. De gedachte achter de samenwerking is klanten te ontzorgen door naast het juiste voertuig aan te schaffen, ook voor goed geschoolde chauffeurs te zorgen.

Nóg meer voordeel

De chauffeur haalt met de HNR training optimaal rijplezier uit zijn voertuig en de werkgever heeft een chauffeur die maximaal rendement haalt uit het nieuwe voertuig. De rijtraining vermindert namelijk de risico's op schades, vergroot de veiligheid op de weg én heeft een positief effect op het brandstofverbruik. Deze training heeft daarnaast nóg een voordeel. De rijtraining kunt u namelijk ook mee laten tellen als nascholing voor code 95.

Meld u alvast aan en start direct na levering van uw nieuwe vrachtwagen

Om zo snel mogelijk na de levering het maximale rendement uit uw nieuwe DAF vrachtwagen te halen, kunt u al direct na het tekenen van het koopcontract een afspraak maken om de training in te plannen. De voucher die u bij levering van het nieuwe voertuig ontvangt, kunt u later tijdens de eerste rijles inleveren. Wees er op tijd bij en schrijf u alvast in via het inschrijfformulier of bel 0412-62 55 33 of 024-373 82 40.

 

 

 

 

 

 

 

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn