Smits neem transsporttak Fa. van der Doelen over
Home » Smits neem transsporttak Fa. van der Doelen over
Terug   Print  

Smits Opleidingen neemt transporttak Fa. van der Doelen overSmits Opleidingen neemt transporttak Fa. van der Doelen over

Smits Opleidingen neemt per 1 juli de vrachtwagenopleidingen van Fa. van der Doelen uit Eerde over. We openen een vestiging in Veghel en gaan daar een compleet aanbod van beroepsopleidingen aanbieden. Fa. van der Doelen gaat zich volledig concentreren op de particuliere markt.

De overname van de transporttak van de Veghelse rijschool past uitstekend in de plannen van Smits Opleidingen. Eigenaar Arno Smits: “We hebben nu een prachtige uitvalsbasis om ons aanbod veel directer bij het Veghelse bedrijfsleven onder de aandacht te brengen. We zijn al geruime tijd de vaste opleider van bijvoorbeeld Hutten Exclusieve Catering, Profile Tyrecenter, Manpower, Maison van den Boer, Ad van de Heijden Autolease en de Veghelse brandweer, maar ons aanbod is voor veel meer Veghelse bedrijven interessant.”

Compleet pakket
We gaan in Veghel alle opleidingen voor vrachtwagen, heftruck, reachtruck, taxi en touringcar verzorgen, maar ook nascholing voor beroepschauffeurs en ADR-opleidingen. In Rosmalen geven we bovendien sliptrainingen. Jos van der Doelen: “Ik laat mijn klanten en leerlingen achter bij de beste beroepsopleider van de regio. Bovendien biedt Smits zijn klanten uitgebreide subsidieregelingen, waardoor ze ook financieel aantrekkelijk zijn.”

Locatie
Bij het uitgeven van dit persbericht was de nieuwe vestigingslocatie van Smits Opleidingen in Veghel nog niet definitief bekend. Zodra dat het geval is, is dit op deze site te vinden. De opleidingen gaan vanaf 1 juli wel al van start vanuit Veghel.

Van der Doelen: particulier
Voor Jos van der Doelen, eigenaar van de gelijknamige rijschool, is de verkoop van de transporttak een keuze met het oog op de toekomst: “Groei mag nooit ten koste gaan van kwaliteit. Daarom heb ik ervoor gekozen om alleen verder te groeien in de particuliere opleidingen en daar verder te investeren in kwaliteit.” Fa. van der Doelen breidt het aanbod van auto- en motoropleidingen bovendien uit met voorbereiding op het bromfietspraktijkexamen, dat op 1 januari 2010 wordt ingevoerd. Fa. van der Doelen bereidt kandidaten maximaal voor op dit nieuwe examen.

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn