Beroepsopleidingen
Home » Beroepsopleidingen
Terug   Print  

Smits Opleidingen: hoge kwaliteit, maximale veiligheidWij zijn erkend door diverse opleidingsfondsen en subsidieorganisaties

Vakbekwame medewerkers die efficiënt en veilig met hun transportmiddel omgaan: dat is het doel dat we nastreven. We zijn een professionele, landelijk opererende opleidingsorganisatie die gespecialiseerd is op het gebied van verkeer, vervoer en logistiek. Wij verzorgen:

Het is onze overtuiging dat hoge kwaliteit en maximale veiligheid hand in hand moeten gaan. Die combinatie vormt dan ook bij al onze opleidingen de rode draad. En daarom werken we alleen met eigen werknemers en eigen materieel.

Hoge kwaliteit
Smits Opleidingen levert vakmensen af die hun transportmiddel volledig beheersen. In de dagelijkse praktijk betekent dit: efficiency in de uitvoering en plezier in het werk. Een goed opgeleide medewerker betaalt zichzelf dan ook terug. Dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben, wordt bevestigd door het feit dat de diverse opleidings- en subsidiefondsen ons erkennen. Hiervoor hebben we hun strenge audits met goed gevolg doorlopen.

Maximale veiligheid
Veiligheid is een belang waarbij iedereen gediend is: natuurlijk de medewerker zelf, maar ook u als leidinggevende. Het voorkómen van schade – zowel menselijk als materieel – is daarom onze tweede prioriteit. Ook investeren in veiligheid betaalt zichzelf terug; de kosten kunnen bij een ongeluk immers onverwacht fors oplopen.

Wij zijn erkend door diverse opleidingsfondsen en subsidieorganisaties. 
Kijk hier of je werkgever in aanmerking komt voor subsidie.

 

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn