'Niet alleen maar een ludieke actie'
Home » 'Niet alleen maar een ludieke actie'
Terug   Print  

'Niet alleen maar een ludieke actie'Dimitri Djollo vlak voor zijn eerste rijles

Het intiatief om Dimitri’s rijlessen online te volgen, is volgens Arno Smits niet alleen maar ludiek. Hij noemt het edutainment met een boodschap voor - met name - jonge chauffeurs en hun ouders.

“Het is inderdaad niet alleen maar een ludieke actie”, aldus Smits. “We willen in beeld brengen wat een goede rijopleiding inhoudt. Dimitri volgt een complete opleiding volgens de RIS-methode, inclusief sliptraining en ‘Pech onderweg’-cursus. Daarmee kan hij straks maximaal voorbereid de weg op.

Boodschap
Onze boodschap aan – met name – jonge chauffeurs en hun ouders is: maak gebruik van de mogelijkheden, beknibbel niet op een euro bij zoiets belangrijks als rijles. Kortom: kies voor kwaliteit. Of dat nou bij ons is of bij een andere rijschool.”

Samenwerking
De reportages van Dimitri Djollo zijn het resultaat van een samenwerking tussen TOP Oss en enkele Business Club-leden. Smits Opleidingen kwam met het idee, de club verleende haar medewerking, Schrijvers Elektrotechniek bouwde de camera’s in en Circa Twee maakt de beelden online beschikbaar.

[De beelden zijn inmiddels online]

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn