Theorie personenauto
Home » Personenauto » Theorie personenauto
Terug   Print  

De theorie opleiding nu met korting!

Keuze uit de avond- of de spoedcursus 

  • Persoonlijke coaching
  • Grotere kans van slagen
  • Klassikaal theorieles
  • Perfecte voorbereiding op het theorie-examen
  • Opleiding in eigen tempo
  • Leerlingen die moeilijk kunnen leren krijgen extra aandacht
  • Een goede theorie opleiding kan minimaal 4 rijlessen besparen! 

Om te kunnen deelnemen aan de tussentijdse toets en het praktijkexamen, heb je een geldig theoriecertificaat nodig. Vanaf 16 jaar kan je op theorie-examen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. 

In de praktijk blijkt het lastig om voor de eerste keer te slagen voor het theorie-examen. Om zelfverzekerd en goed voorbereid te zijn op het examen mét een hoge kans van slagen, kies je voor een theorie opleiding bij Smits Opleidingen. 

Iedere maandagavond les 

Wij zijn een van de weinige rijscholen die klassikaal theorieles aanbiedt. De opleiding bestaat uit 6 lesavonden en vindt iedere maandagavond plaats van 18.30 uur tot 20.30 uur (uitgezonderd van de bouwvakvakantie en de kerstvakantie). Je kunt iedere week instromen en dus starten op het moment dat het jou uitkomt. 

Kosten:

Standaard kost de theorieopleiding € 139,00.

 Actie:  Volg je rijles bij Smits Opleidingen? Dan kost deze opleiding maar € 79,00.                    Je krijgt dan € 60,00 korting!!

Deze opleiding is exclusief het examengeld à € 41,50.

>> Boek hier zelf online jouw theorie opleiding

2-Daagse spoedcursus

Snel je theorie voor de auto halen? Volg dan onze 2-daagse spoedcursus. De cursusdagen volgen elkaar direct op. Door deze intensieve manier van lesgeven ben je extra goed voorbereid op het theorie examen en heb je een grote kans op slagen.

Kosten:

Nu tijdelijk: de 2-daagse spoedcursus van € 169,- voor € 99,-*. Dit is inclusief gratis theorieboek en 1000 online oefenvragen t.w.v. € 37,30.

>>Klik hier voor cursusdata.

Theorie-examen
De opleidingen zijn exclusief het examengeld. Voor de meeste leerlingen is het standaard theorie-examen toereikend. Er zijn echter nog twee andere soorten theorie-examens beschikbaar in het geval je dyslectisch bent of andere beperkingen of leerproblemen hebt. Meer informatie.
 
Film theorie-examen nieuwe stijl CBR
Het CBR is van start gegaan met het theorie-examen nieuwe stijl. Om een goed beeld te krijgen hoe deze nieuwe manier van examen afnemen in zijn werk gaat, kun je dit filmpje bekijken of het stappenplan doornemen. 


Extra theorielessen: Mocht je onverhoopt zakken voor het theorie-examen, dan mag je gratis twee lesavonden bijwonen, mits je de 6 lesavonden aanwezig bent geweest en voldoende inzet hebt getoond. 

* Bij het volgen van een Smits praktijkopleiding.

Wil je meer weten over de theorie opleiding? Bel dan 0412 - 62 55 33 voor meer informatie of meld je hier aan.


De prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn