Nieuwsarchief
Home » Nieuwsarchief
Terug   Print  

Nieuwsarchief 

De eerste winnaar van onze jubileumactie is bekend!

De eerste winnaar van onze jubileumactie is Ramon Nooijen uit Veghel. Afgelopen maandag heeft hij zijn waardecheque t.w.v. € 799,- voor een Smits motoropleiding in ontvangst genomen. Ramon zou motorrijles hebben deze avond, maar werd verrast met het in ontvangst nemen van de waardecheque.

Ramon, veel plezier ermee en nogmaals bedankt dat je gekozen hebt voor Smits Opleidingen!

Smits Opleidingen bestaat 40 jaar en ter ere daarvan worden er diverse opleidingspakketten cadeau gegeven aan onze leerlingen. Deze week geven we nog een gratis scooteropleiding en auto opleiding weg. De namen worden via onze facebookpagina's bekendgemaakt, dus houd deze goed in de gaten.

www.facebook.com/smitsopleidingen

www.facebook.com/scooterrijbewijs

Daar blijft het niet bij. Dit jaar geven we meerdere opleidingen weg. Als jij ook kans wilt maken op een gratis opleidingspakket, volg dan alvast onze facebookpagina's.


Actie: de adviesles voor de auto in juli voor maar € 39,-

Overweeg je het autorijbewijs te gaan halen, maar wil je eerst vrijblijvend advies op maat over het aantal rijlessen dat je nodig hebt? Volg dan onze adviesles van 1,5 uur. Nu tijdelijk in de maand juli van € 67,50  voor maar € 39,- Wie in juli 2016 boekt voor advieslessen in juli, augustus of september, kan profiteren van dit voordeel. 
 
Interesse? Bel 0412-62 55 33, dan plannen we de les direct samen met je in.

 

Opening nieuw trainingscentrum in Nijmegen  

Per 1 oktober 2014 heeft Smits Opleidingen een nieuw trainingscentrum geopend aan de Hogelandseweg 97 in Nijmegen. Hier kunnen zowel bijna alle theorie als praktische opleidingen uitgevoerd worden. Om klanten in deze regio nog beter te kunnen bedienen zijn we een unieke samenwerking aangegaan met DAF dealer EBAG trucks. Zo kunnen klanten op één locatie terecht voor het nieuwste DAF voertuig, een volledige chauffeursopleiding en een breed aanbod aan nascholingsmogelijkheden.

 

 

 


 

Nieuwe Motor voor de 'lichte klasse'

Speciaal voor leerlingen onder de 24 jaar hebben we een nieuwe motor.

Je volgt je motorrijlessen vanaf nu op de nieuwste KTM Duke 125cc. Een stoere motor speciaal voor de lichte klasse. 

Boek hier online je eerste motorrijles! 

 

 

  


Webwinkel Smits Opleidingen

Boek nu online je opleiding voor het behalen van je rijbewijs!

 

Dit gaat heel makkelijk via onze webwinkel. Je kunt rijlessen online boeken voor de motoropleiding, personenauto opleiding, aanhanger achter personenauto opleiding en nascholingscursussen. Bekijk zelf hier onze webwinkel 

 

 


Motoropleiding succesvol

Vanaf dit jaar zijn wij een nieuwe weg in geslagen met de motoropleidingen. Je kunt nu snel, makkelijk en goedkoop het motorrijbewijs halen.

Tijdens je eerste motorrijles krijg je namelijk een gedegen advies. Voor deze eerste motorrijles betaal je maar € 19,50. Je hoeft geen dag vrij te nemen, want je 1ste motorrijles is ook te volgen op een zaterdag of zondag! We hebben al tientallen nieuwe leerlingen mogen verwelkomen, die de motorrijles makkelijk online zelf boeken. Ook krijgen we veel positieve reacties op onze manier van les geven. En niet alleen de motorrijlessen kun je bij ons volgen. Wij helpen jou met het behalen van het theorie-examen door onze persoonlijke motor theoriecursus

 


Tijdelijk 20 % korting op een heftruck- of reachtruckopleiding

Ook in de maand januari kun je nog profiteren van 20 % korting op een heftruck of reachtruckopleiding. Deze korting geldt voor alle varianten, waaronder de 2- en 3 -daagse opleiding, de combinatie opleiding en de herhalingscursus.

Ga naar onze webwinkel voor meer informatie.

Extra voordeel voor beroepschauffeurs

Naast de tijdelijke korting kunnen de scholingsdagen ook meegeteld worden als nascholing voor code 95. Zo haal je als beroepschauffeur niet alleen je vrachtwagenrijbewijs bij Smits Opleidingen, maar leveren we ook een bijdrage om beroepschauffeur te blijven. Voor meer nascholingsopleidingen, zie ons nascholingsaanbod. 

 


Ervaringsles op de vrachtwagen

Iedere Smits leerling krijgt na het behalen van het personenautorijbewijs een ervaringsles op de vrachtwagen. Een unieke manier om meer inzicht te krijgen in het verkeer.

Tijdens de ervaringsles op de vrachtwagen ga je een route rijden waarin smalle wegen, rotondes en fietspaden opgenomen zijn.
Zo ervaar je zelf wat de gevaren zijn rondom de vrachtwagen en proberen wij de verkeersveiligheid verder te verbeteren. 

 

 


"Help Brabant mee op weg naar nul verkeersdoden!'

Op zaterdag 3 november geven we de aftrap van deze campagne bij Smits Opleidingen, Gasstraat Oost te Oss. Het doel van de campagne is om bewustwording van het eigen verkeersgedrag te vergroten.

Met drie partijen, Veilig Verkeer Nederland (VVN), Bike+ en Smits Opleidingen, hebben we de handen ineen geslagen en houden we verschillende acties om de verkeersveiligheid in de regio te vergroten. "95 procent van de verkeersongelukken ligt aan de persoon zelf, niet aan het weer of het slechte zicht. Mensen zijn steeds meer bezig met hun mobieltje of andere dingen, maar het is belangrijk dat mensen kijken naar hun eigen gedrag in het verkeer", aldus Arno Smits.

Bij Smits Opleidingen laten we 35 pasgeslaagde bestuurders ervaren hoe het is om in een vrachtwagen te rijden. Ze rijden op de openbare weg om zo te ervaren wat een chauffeur meemaakt in de cabine en om het beperkte zicht dat een vrachtwagenchauffeur heeft te zien. Kom jij ook een vrachtwagenritje bij ons maken? Kom dan ook zaterdag 3 november naar Gasstraat Oost te Oss! Help Brabant mee op weg naar nul verkeersdoden. 


Slagingspercentage 70% voor praktijkexamens personenauto
 
Smits Opleidingen is een transparante organisatie. Daarom laten wij vanaf nu ons slagingspercentage elke maand zien.

Wij zijn trots op onze slagingspercentages. Voor de personenauto is ons slagingspercentage voor de eerste praktijkexamens 70%, van 1 januari 2012 tot en met 21 maart 2012. Klik hier om de examenresultaten te bekijken.
Daarnaast laten wij ook onze TussenTijdseToets (TTT) en herexamens zien. Klik hier voor deze examenresultaten.

 


VerkeersVeiligheidsdag 2010 wederom spektakel!

Zondag 25 april was de VerkeersVeiligheidsdag een succes. Vele bezoekers kwamen een kijkje nemen op het Burchtplein in Oss. 
De eerste 4 rijlessen krijg je nu voor € 98,00. Speciaal voor onze nieuwe leerlingen. Klik hier voor meer informatie.

Stuntrijder Alex van den Broek zorgde voor adembenemende stunts. De brandweer demonstreerde en gaf uitleg met het uitknippen van een auto. Volkswagen dealer Van den Udenhout vermaakten bezoekers met een Formule 1 simulator.
VeiligVerkeerNederland afdeling Maasland (regio Oss) nam een kantelsimulator mee. Vele waren een ervaring rijker door te ervaren om uit een auto te komen op z’n kop. Bijzonder leerzaam was voor honderden kinderen de educatieve verkeerstuin. Zij hebben ervaren hoe het is om – skelterend – een parcours met verkeersborden en verkeerslichten veilig af te leggen. Klik hier voor foto's en klik hier voor foto's van Omroep Brabant.

Uitreiking cheque 'Ondernemer van het jaar'

Zondag 25 april, tijdens de Verkeersveiligheidsdag op het Burchtplein, schonk Arno Smits de cheque van 2.500 euro aan Carlo van den Oever van VVN Maasland. De cheque die hij heeft gekregen van de Rabobank ter benoeming van de titel 'Ondernemer van het jaar'. VVN Maasland gaat het geld besteden aan de knutselfiets. Met deze fiets gaat ze langs scholen, om leerlingen de kans te geven te leren hoe een fiets in elkaar gezet moet worden. Op kliknieuws kunt u heel het bericht lezen.
 


Mark geeft leraar rijles cadeau

Mark Boeijen wilde stagiaire Rick van de Hertogin Johanna school in het zonnetje zetten. Hij stuurde Smits Opleidingen een email met de vraag of Rick voor zijn 19de verjaardag een rijles van ons kreeg. Rick hielp Mark namelijk vaak bij het schrijven. Zo wilde Mark iets terug doen. Smits Opleidingen hielp Mark hier natuurlijk bij. 

Lees hier het item op Kliknieuws over Mark die voor de stagiaire op zijn school een eerste rijles heeft geregeld. 

Klik hier voor foto's op Rucrea.nl.


 Bijeenkomst Nascholing bijwonen?

Zit u straks zonder chauffeur? Wilt u dit voorkomen? Kom dan naar de nascholingsbijeenkomst van Smits Opleidingen!

Deze middag geven wij voor u als ondernemer en/of personeelsadviseur een duidelijke uitleg over de nascholing. Wij nemen de zorg omtrent nascholing voor u uit handen. 
Want als uw chauffeur niet voldoet aan de nascholingsplicht, dan mag hij zijn vak niet meer uitoefenen. Kom naar de nascholingsbijeenkomst op 27 april in Den Bosch, 18 mei in Veghel of 27 mei in Oss. 
Schrijft u zich hier in voor de bijeenkomst.
 
 
 

 Motor Rijles Online bekijken

 Hoe ziet nu zo'n eerste Motor Rijles eruit? De motor lessen van Smits Opleidingen staan op film!

Vanaf nu kun je online de Motor Rijlessen bekijken. Door onze motor instructeur Peter is een filmpje gemaakt. Zo krijg je een goede indruk van je eerste Motor Rijles. Bekijk ze nu hier!

 
 

Smits Opleidingen geeft les in
'auto van het jaar'!

De Volkswagen Polo is uitgeroepen tot auto van het jaar 2010. Smits Opleidingen geeft al jaren les in deze auto's.

De jury bestond uit 23 landen wereldwijd. Het is voor Volkswagen pas de tweede keer in de 45-jarige geschiedenis dat de titel kon worden veroverd. In 1992 kwam de Volkswagen Golf op de eerste plek. Wel haalde het automerk al vijf keer de tweede plek. En zelfs zes keer kon de derde plaats worden gehaald.


Mark geeft leraar rijles cadeau

Mark Boeijen wilde stagiaire Rick van de Hertogin Johanna school in het zonnetje zetten. Hij stuurde Smits Opleidingen een email met de vraag of Rick voor zijn 19de verjaardag een rijles van ons kreeg. Rick hielp Mark namelijk vaak bij het schrijven. Zo wilde Mark iets terug doen. Smits Opleidingen hielp Mark hier natuurlijk bij. 

Lees hier het item op Kliknieuws over Mark die voor de stagiaire op zijn school een eerste rijles heeft geregeld. 

Klik hier voor foto's op Rucrea.nl.


VerkeersVeiligheidsdag 

Op zondag 25 april vindt de tweede VerkeersVeiligheidsdag plaats op het Burchtplein in Oss van 11.00 tot 18.00 uur. Deze dag staat volop in het teken van veiligheid. Op een zeer interessante en leuke manier wordt de bezoeker bewust gemaakt van het verkeer!

Heb jij wel eens willen weten hoe het voelt om in een gekantelde auto vast te zitten? Of altijd al in een formule 1 auto willen rijden? Wil jij zien hoe meervoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek zijn spectaculaire stunts uitvoert? Twijfel dan zeker niet, kom langs! Lees verder


Arno Smits Ondernemer van het Jaar!

Arno Smits is heel trots dat hij Ondernemer van het Jaar
2010 is geworden. Hij was dan ook totaal verrast.

De jury koos hem om zijn ambities, zijn visie en het feit dat kwaliteit en veiligheid daarbij altijd het uitgangspunt zijn.
De publiciteit die hij nu krijgt, gaat hij gebruiken om het aantal verkeersdoden terug te dringen. Kwaliteit en veiligheid staat ten slotte nog steeds boven aan het lijstje van Smits.
Voor het bekijken van foto's
klik hier. Voor meer informatie over Ondernemer van het Jaar kijk op
Business Gala Oss, kliknieuws of Brabants Dagblad.


Smits Opleidingen leidt 21 brandweerkorpsen op

Smits Opleidingen gaat voor alle 21 brandweerkorpsen in de regio Brabant-Noord vakspecifieke rijvaardigheidstrainingen verzorgen. Het gaat om zo'n 400 trainingen, die de komende anderhalf jaar gegeven worden. Brandweer Brabant-Noord en Smits Opleidingen hebben daartoe een overeenkomst gesloten. Lees verder


Dode hoek project voor 350 leerlingen

Ruim 350 leerlingen van het Hooghuis Oss locatie Zuid en West hebben deelgenomen aan het dode hoek project. Het project kreeg de naam 'Good 2 See You!'. Dit project is speciaal gericht op leerlingen van het Voorgezet Onderwijs. De vrachtwagen van Smits Opleidingen werd hier speciaal voor ingezet. Lees verder op Veilig Verkeer Maasland en voor foto's


Smits Opleidingen feliciteert Cor Schalken

De bijna 87-jarige Ossenaar is op vrijdag 20 november 2009 geslaagd voor zijn bromfiets rijbewijs.  Elke week heeft hij trouw theorieles gevolgd bij Smits Opleidingen. Een mooiere bekroning op het leren kon hij niet krijgen.
Lees verder
 
 

FC Oss-speler Dimitri Djollo geslaagd!

Dimitri Djollo is geslaagd voor zijn rijbewijs! Met trots feliciteert Smits Opleidingen de FC Oss-speler.

Dimitri heeft bij Smits Opleidingen gelest. Hij heeft een complete opleiding gevolgd, zoals lessen met de RIS-methode, sliptraining en pech onderwegcursus. Tijdens de lessen is hij gevolgd met camera’s.              
Klik hier om de lessen van Dimitri te bekijken.
 

Smits Uden/Veghel team

Met trots presenteren wij het Smits Uden/Veghel team. Dit team is te vinden in de regio Uden, Veghel en omstreken. Het team staat klaar om de lessen te verzorgen voor de personenauto (B), aanhanger achter personenauto (BE), vrachtauto (C/CE) en theorie lessen.

Voor acties in Uden, Veghel en omstreken 
klik hier 

 


ACTIE! Nu 50% korting op theoriecursus voor de motor

Volg de theoriecursus voor de motor in de koude wintermaanden en begin met lessen in het voorjaar! NU inschrijven voor de helft van de prijs.


Voor de motor opleiding moet je opnieuw theorie volgen. In de winter is het vaak te koud om op de motor te stappen. Dit is het ideale moment om te leren voor de theorie. En met de theorie op zak begin je in het voorjaar met de motorlessen! Wel zo lekker warm! De theorielessen zijn op 17 november, 24 november en 1 december. Op 7 december ga je op examen. Schrijf je NU in voor de motor opleidingen. En krijg
50% korting op de theoriecursus na het volgen van motorlessen! 


Smits Opleidingen in het nieuws op kliknieuws.nl

Michelle wint rijbewijs van Knopenpotactie
OSS - 5917 knopen telden de Knopenpot van de Regio. Michelle Pennings (18) uit Oss is de gelukkige winnaar van het rijbewijs, beschikbaar gesteld door Smits Opleidingen. Zij sms'te het aantal van 5943 knopen door. De sms actie rondom de Knopenpot leverde een cheque voor Sahelp op van 1156,38 euro.

Deze zomer startten Weekblad Regio Oss, Van de Veerdonk Fournituren en Smits Opleidingen samen met Rotary Club Oss een ludieke actie voor Stichting Sahelp en in het bijzonder voor een naaischool in Burkina Faso. De Knopenpot reisde de gehele zomer door oss en omstreken.
Lees verder


Rijles FC Oss-speler online te volgenDimitri Djollo

De rijlessen van FC Oss-speler Dimitri Djollo zijn sinds vandaag online te volgen. We maken elke week een compilatie van de leukste beelden en plaatsen deze online (zie ook het menu hier links).

Dimitri had vrijdag 27 maart zijn eerste ‘rijles’: tijdens de rust van de wedstrijd van FC Oss tegen BV Veendam reed hij in een auto van Smits Opleidingen het veld af. Deze auto is uitgerust met enkele camera’s, die tijdens alle rijlessen van de speler opnamen maken.

Dimitri is overigens ook aanwezig tijdens de Veiligheidsdag die we samen met Van den Udenhout organiseren. Hij volgt dan een cursus 'Pech onderweg'.

Arno Smits:
'Niet alleen maar een ludieke actie' 


 
September 2009: nieuwe Richtlijn voor vrachtautochauffeurNieuwe Richtlijn voor vrachtautochauffeur

Vanaf september 2009 is de Richtlijn Vakbekwaamheid voor vrachtautochauffeurs van toepassing. De Richtlijn geldt voor alle landen in de Europese Unie en voor alle chauffeurs die in de EU wonen of werken. Dus ook voor chauffeurs van buiten de EU die werken bij een bedrijf dat gevestigd is in de EU. Voor meer informatie.
 
> Lees verder 


Smits Opleidingen neemt transporttak Fa. van der Doelen overSmits Opleidingen neem transporttak Fa. van der Doelen over

Smits Opleidingen neemt per 1 juli de vrachtwagenopleidingen van Fa. van der Doelen uit Eerde over.

We openen een vestiging in Veghel en gaan daar een compleet aanbod van beroepsopleidingen aanbieden. Fa. van der Doelen gaat zich volledig concentreren op de particuliere markt.

> Lees verder


Motordag Oss 2009 groot succesKlik hier voor de video's en foto's op Kliknieuws!

Vele honderden motorliefhebbers waren zondag 8 maart in de Obrechtstraat in Oss. De Motordag van Smits Opleidingen en Vos Oss werd - mede dankzij het prachtige weer - een ronkend succes.

Op het programma stonden onder andere trialdemonstraties van Alex van den Broek, een burn-outwedstrijd en mogelijkheden om de eigen motor en helm te testen. Daarnaast waren er diverse standhouders en was Arie Vos aanwezig om te vertellen over zijn eerste ervaringen in de WK Supersport. Uiteraard konden mensen zonder motorrijbewijs hun eerste rit maken onder begeleiding van een instructeur van Smits Opleidingen. (Foto: Hans van der Poel / Kliknieuws.)

Benieuwd naar de video's en foto's? Bekijk dan het bericht op Kliknieuws. Nog meer foto's vind je op de site van Diederick de Vries, die tijdens de Motordag als speaker optrad.


Interview Arno Smits

In het winternummer van Oss, het magazine stond een uitgebreid interview met Arno Smits:
'De wijze jaren van Arno Smits'.


De uitdaging van Arno Smits en Michel Schrijvers

Arno Smits en Michel Schrijvers zijn ondernemers die een probleem niet uit de weg gaan. Michel Schrijvers legde een stevige uitdaging bij Arno Smits neer: zorg ervoor dat Dave van den Berkmortel - werkzaam bij Schrijvers Elektrotechniek - zijn rijbewijs 'E achter B' haalt. Niks bijzonders? Toch wel, want Dave moet door een ongeluk een been missen.
Lees het artikel in Bedrijvig Oss 


Geslaagd? Cadeau van Smits!Geslaagd? Pak € 70 korting en maak kans op een Playstation 3!

Goed nieuws voor iedereen die geslaagd is voor zijn of haar examen en in het werkgebied van Smits Opleidingen woont. Zij ontvangen allemaal € 70 korting en maken kans op een Playstation 3.

Ben jij geslaagd? Dan heb je op school een felicitatietas met de nodige 'goodies' gekregen. Daarin zit ook een folder van Smits Opleidingen over deze speciale geslaagden-actie. Lees die eens door (of bekijk 'm hier).

Alle geslaagden krijgen hoe dan ook € 70 korting op hun theorielessen en maken kans op een Playstation 3.* Het enige wat je hoeft te doen, is je online inschrijven. Je ziet: bij Smits krijg je niet alleen de beste rijlessen, maar ook nog eens de leukste cadeaus!

> Bekijk hier of je in het werkgebied van Smits Opleidingen woont

* Actie geldig t/m 1 september 2009. 


13 april: jubileumtoertocht voor motorrijdersMotortoertocht langs allerlei prachtige locaties

In het kader van het 35-jarig jubileum organiseert Smits Opleidingen in samenwerking met MTC Ravenstein een prachtige motortoertocht. De tocht zal u middels een route van 135 kilometer langs verschillende prachtige locaties voeren. 
 
De inloop begint om 9.00 uur, halverwege is er de gelegenheid voor koffie en lunch, en tussen 15.00 en 16.00 uur komen we weer aan in Oss. Er zijn geen inschrijfkosten aan deze toer verbonden.

[De links naar het uitgebreide programma en het inschrijfformulier zijn niet meer actueel.]
 

Verkeersveiligheidsdag Oss 2009: edutainment!De kantelsimulator: edutainment van de bovenste plank!

Op 4 april vindt aan de Parallelweg in Oss de eerste Osse Verkeersveiligheidsdag plaats. Edutainment van de bovenste plank!

De onderdelen kort op een rij:

Op 4 april vond aan de Parallelweg in Oss de eerste Osse Verkeersveiligheidsdag plaats. Er viel van alles te beleven, maar de meeste belangstelling was er voor de cursus 'Pech onderweg'.

Niet minder dan 75 deelnemers hadden zich voor deze cursus ingeschreven. Onder hen ook FC Oss-speler Dimitri Djollo en zijn teamgenoot Sjors de Bruijn.

Onder de professionele begeleiding van enkele monteurs van autobedrijf Van den Udenhout leerden de deelnemers hoe ze moeten handelen bij de meest voorkomende pechsituaties. Uiteraard gingen ze ook nog in de kantelsimulator. Daar merkten ze dat het nog een hele toer is om uit de gordel te komen wanneer de auto op z'n kop ligt.

Een leuke dag die zijn doel bereikt heeft: weer 75 mensen meer die met extra 'bagage' de weg op gaan. Want dat is en blijft ons streven. 


Volg Dimitri

Binnenkort op deze site: de eerste rijlessen van TOP Oss-speler Dimitri Djollo.

Ter gelegenheid van ons lidmaatschap van de Business Club van TOP Oss, hebben we Dimitri's lesauto met camera's laten uitrusten. Van de leukste beelden maken we een online compilatie, zodat je vanuit de auto kunt meemaken hoe het Dimitri vergaat!

[De beelden zijn inmiddels online]


Spectaculaire motordag in OssMotordag Oss 2009

Wie van motors houdt, gaat op zondag 8 maart naar de Obrechtstraat in Oss. Smits Opleidingen en Vos Oss houden daar dan een spectaculaire motordag.

Wie altijd al graag eens op een trialmotor had willen rijden, krijgt daar tijdens Motordag Oss 2009 de kans voor. Veelvuldig Nederlands kampioen Alex van den Broek zorgt voor de begeleiding en geeft de hele dag door demonstraties, daarbij ondersteund door de bekende motorsportspeaker Diederick de Vries. Net zo spectaculair is de burn out-wedstrijd: degene die zijn achterband het snelste laat klappen, wint een nieuwe.

Eerste rit

Wie wat zuiniger op z’n materiaal is, kan zijn helm laten testen door het Arai Service Team en zijn motor op de mobiele testbank van Dynojet zetten. Ook mensen die nog geen motorrijbewijs hebben, komen aan hun trekken: zij kunnen onder begeleiding van een instructeur van Smits Opleidingen hun eerste motorrit maken.

Arie Vos
Uiteraard is ook Arie Vos aanwezig. Hij vertelt de bezoekers graag over zijn eerste ervaringen in de WK Supersport. Diverse stands, een springkussen en een loterij met echte motorprijzen maken de dag compleet. Het evenement duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur en vindt plaats in de Obrechtstraat in Oss, bij Vos Oss.


  

Motortoertocht

Op zondag 13 juni is het weer zo ver. Smits Opleidingen heeft opnieuw voor u een prachtige motortoertocht georganiseerd in samenwerking met MTC Ravenstein!

De tocht heeft een route van 135 kilometer langs verschillende mooie locaties. Halverwege de tocht krijgt u de mogelijkheid om te genieten van een lunch. Na afloop is er een gezellige barbecue. Uiteraard zijn uw familie, vrienden en kennissen ook van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht!

 

 
 


 


 

 

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn