VerkeersVeiligheidsdag
Home » VerkeersVeiligheidsdag
Terug   Print  

Win kaarten voor voorstelling Wipneus en Pim
Gratis zondag om 14.00 uur naar de familievoorstelling ‘De Showtrap’ door dj’s Wipneus en Pim in De Lievekamp? Dat kan. En veel moeite hoef je er niet voor te doen. De kaarten zijn zondag te winnen door je om 11.00 uur te melden bij de stand van Smits Opleidingen op de VerkeersVeiligheidsdag aan het Burchtplein in Oss. De eerste vijftig kinderen krijgen twee kaartjes, aangeboden door My Life.

Wie een dag wil ervaren met entertainment en verkeersveiligheid is deze zondag aan het juiste adres. Er is van alles te doen en te kijken. Zo demonstreert de brandweer Oss hoe een auto uit elkaar geknipt wordt.

VVN laat de bezoekers ervaren hoe het is om met een auto om zo’n lengteas te draaien. Vergeet dus niet om in de kantelsimulator te stappen. Ook aan de kleinere onder ons is gedacht. Zij kunnen op een skelterbaan hun verkeersveiligheid testen. 


 

Verder is stuntrijder en meervoudig Nederlands kampioen Alex van den Broek aanwezig. Hij zorgt de hele dag voor adembenemende stunts op een evenwichtsbalk, waar hij moeiteloos overheen springt met zijn motor. Veel trainen en stalen zenuwen zijn hierbij belangrijk. Zie hier filmpjes van vorig jaar.

Speciaal voor alle bezoekers die altijd al graag in een formule 1 hebben willen rijden staat volkswagen dealer van den Udenhout met een formule 1 simulator op het plein.

De verkeersveiligheidsdag wordt georganiseerd door Smits Opleidingen, met medewerking van brandweer, VVN-Maasland, Van den Udenhout, Vos Oss , Putters Drukkerij en De Winter drukkers en uitgevers.

 
 
 
Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn