Nascholing
Home » Nascholing
Terug   Print  

Alles-in-één pakket code 95 voor € 750,-

Makkelijk en snel een voordeelpakket op maat

  • Ú stelt het voordeelpakket samen dat bij u past
  • Open inschrijving op onze locatie in Nijmegen, Tiel en Oss
  • Een aantal cursussen mogelijk op uw eigen locatie (incompany)
  • Wekelijks meerdere nascholingsopleidingen beschikbaar
  • Volledige nascholing voor 5 jaar geregeld
  • Subsidiemogelijkheden via SOOB
  • Specialist in Euro 6 rijtrainingen (Het Nieuwe Rijden)
  • 0 % BTW voor particulieren!

Alles-in-één pakket van 35 uur nu van € 1.137,00 voor maar € 750,- excl btw*

Met ons alles-in-één pakket kunt u geheel zelf kiezen welke nascholingscursussen u wilt volgen. Zelfs cursussen als ADR, VCA en de heftruckopleidingen vallen binnen dit bedrag.* Voorwaarde is wel dat u één praktijkdag (7 uur) volgt en de overige 28 uur aan theoriecursussen naar keuze besteedt. Zo heeft u uw complete nascholing voor 5 jaar direct geregeld!
 
Unieke mogelijkheden voor de praktijkdag
Voor de praktijkdag kunt u kiezen uit Het Nieuwe Rijden (HNR), Manoeuvreren of Rijoptimalisatie. Hierbij lest u natuurlijk op de allernieuwste DAF Euro 6 vrachtwagen. Onze instructeurs zijn specifiek door specialisten van DAF Nederland getraind om de HNR training voor dit voertuig te mogen geven.
 
Bovendien kunt u voor de praktijkdag kiezen uit het lessen met een schamel, trekker/oplegger, wipkar of losse bakwagen. Geef uw voorkeur aan de planning door en zij plannen een datum samen met u in.

Klik hier voor een overzicht van onze nascholingscursussen. 

 *Excl. examengelden voor VCA en ADR, excl. boeken ADR, excl. toeslag Hoogwerkeropleiding en aan- en afmeldkosten voor het CCV van € 22,50 p.p per dag.

>> Boek hier direct het alles-in-één pakket via onze webwinkel 

 

Richtlijn voor vrachtwagenchauffeurs

Om uw code 95 te behouden en uw vak als beroepschauffeur te kunnen blijven uitvoeren, dient u volgens de Nieuwe Richtlijn voor vrachtwagenchauffeurs 35 uur aan nascholing te volgen binnen 5 jaar. De enige eis is dat u van de verplichte 35 uur, minimaal één dag (7 uur) een praktijktraining volgt, waarvan u zelf 2,5 uur actief rijdt. Belangrijk is wel dat u een opleiding kiest die door het CCV gecertificeerd is voor de nascholing. Bij Smits is dat uiteraard het geval.  

Losse nascholingscursussen

Naast het alles-in-één nascholingspakket is het ook mogelijk om losse nascholingscursussen te volgen. Klik hier voor meer informatie en tarieven. 

Bijna wekelijks starten verschillende nascholingsopleidingen op onze locatie in Oss, Tiel of Nijmegen. Voor actuele startdata zie het rooster

 
Wilt u meer weten of u inschrijven? Bel dan 0412-62 55 33 voor meer informatie of download hier het inschrijfformulier
 

 

 Verdere informatie:

Behouden code 95

Subsidiemogelijkheden

Made by Marco van Kampen & Michel Pouleijn